Dünyada tek bende olan problem galiba

Mehmet Emin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bundan 1 ay önce Asus vp247h model monitör aldım ve hdmi den ekran kartıma bağlıyorum saçma bi şekilde PUBG olsun Csgo olsun oyunlarda tam ekran seçeneğine getirince monitör siyah ekran veriyor ve kapatıp açıtığımda monitörü düzeliyor ama pubg de düzelmiyor yeşil çizgiler çıkıyor masaüstünde hiçbir şikayetim yok sadece oyunlarda ve geforce experinceden driveri güncellerkende aynı siyah ekranı veriyor kapatıp açıtığımda düzeliyor çok gıcık bir olay dvi ile bağladığımda böyle bi sorunla karşılaşmıyorum ama bu seferde monitörün hoparlöründen faydalanamıyorum acaba nvidia denetim masasındamı bi ayar çekmem lazım yoksa monitördemi sıkıntı var ha bide pc açılırken Asus yazısı 1080p olarak gözükmyor 720 p gibi gözüküyor ama dvi ile bağladığımda pc açılırken gayette Asus yazısı 1080p gözüküyor bilen varsa yardım etsin kırıcam en sonunda bu monitörü paramızla rezil olduk eskidende Asus 768p monitörünü kullanıydordum dvi aracılığyla çok stabil çalışıyordu ama bunda oyunlarda tam ekran olayı olmuyor tam ekran pencereli oynuyorum mecburen :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri