Yardım Düşük Fps

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba msi katana gf76 laptopa sahibim. İ7 + 3070 var içinde sadece valorant oynuyorum. Eskiden fps değerim açık değildi ama sorun olduğunu fark edince açtım ve valorantda 180 200 civarı aşırı oynayan fps değeri alıyorum 150 anında 220 oluyor stabilize yok. Bu sistemle eskiden çok daha iyi oynuyordum ama fps değerim açık değildi. Laptop prizde ve nihai performansta. Sitesinden driver güncellemelerine baktım hepsi güncel görünüyor. Oyun ayarlarım max fps için en düşük de. Aklıma gelen her şeye baktım ama 200 üzerine çıkmıyor fps. Sorun ne olabilir?

Lobi de 500-700 arası yine aşırı oynayan fps alıyorum

Son düzenleme:

EER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
dostum sıcaklık değerleri ne olarak seyrediyor ki sanki dar boğaz gibi görünüyor anlık inip çıkmalarsa eskiden yok şimdi var diyorsan bence işlemcinin macun değişim vakti gelmiş olabilir

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
dostum sıcaklık değerleri ne olarak seyrediyor ki sanki dar boğaz gibi görünüyor anlık inip çıkmalarsa eskiden yok şimdi var diyorsan bence işlemcinin macun değişim vakti gelmiş olabilir
Ölçüp yanıt vereceğim ama öyle ısınma olmuyor laptopda. Başka ölçüm güncelleme yapabileceğim uygulama var mı bildiğiniz

arixix93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sıcaklık değerleri olabilir. işlemci ya da ekran kartı kendini çok ısınıp sınırlıyor olabilir. darboğaz olabilir. oyun yeni bir güncelleme ile belki öncekinden daha çok işlemciye yük bindiriyor olabilir. sen bir tık görüntü kalitesini arttır birde öyle dene. en son olmadı format at macunlarını yenile genel bir bakım yap. daha da düzelmezse büyük ihtimalle ya biosda sorun vardır bir ayar değişmişir ya da oyun güncellemeden sonra birtakım değişikliğe gitmiştir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri