Yardım Düşük İnternet Hızı

yunus.x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhabalar dow hızı 65 mb upload hızım ise 10 mb , masaüstü bilgisayarımda indirme hızım 7 8 mb iken laptop da indirme hızım 900 kb yı geçmiyor , ethernet kablosunu masaüstünden çıkartıp laptop a taktım sonuç gene aynı nedenini yada çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
459
dow hızı 65 mb upload hızım ise 10 mb
bu hızlar paketin verebileciği hızlar mı, yoksa bu hızlara ulaşıp gördünüz mü
Net indirme yöneticisinde görülen hızlar, bu sıkıntı çıkmadan önceki zamanlar....

Fiziksel, hatla ilgili bir sıkıntı da olabilir. Bu durumda ancak servis sağlayıcıdan arıza kaydı oluşturarak bir kontrol etmelerini isteyeceksiniz.

Windows int. ayarlarını sıfrlama yapsanız. Pek sanmıyorum düzeleceğini, yine de bir bakın..

KS

yunus.x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dow hızı 65 mb upload hızım ise 10 mb
bu hızlar paketin verebileciği hızlar mı, yoksa bu hızlara ulaşıp gördünüz mü
Net indirme yöneticisinde görülen hızlar, bu sıkıntı çıkmadan önceki zamanlar....

Fiziksel, hatla ilgili bir sıkıntı da olabilir. Bu durumda ancak servis sağlayıcıdan arıza kaydı oluşturarak bir kontrol etmelerini isteyeceksiniz.

Windows int. ayarlarını sıfrlama yapsanız. Pek sanmıyorum düzeleceğini, yine de bir bakın..
sözleşme 100 dow 10 upload olması lazım ama ben laptop ta 5 6 mb i görsem bile yeter ama görmüyor yukarda da yazdıgım gibi masaüstünde aynı internet ile 7 8 9 10 mb hız verirken laptop da vermesi üzücü

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
171
Belli saatlerde sürekli oluyorsa bulunduğun bölgede yoğun bir kullanım olabilir. Alt yapı firmanıza arıza kaydı bırakın.

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
modemden kaynaklı da olabilir benim akadaşım paket yükseltmesinde yaşadı sorunları modeminin hani marka model

KS

yunus.x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri