Düşük performans sorunu

Emirhan Ek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selamlar kaç gündür internette araştırıyorum çözüm bulamadım il öncelikle 
 Bilgisayarımın sistemi 
i5 3470 3.20 ghZ  
16 Gb Ram 
Ekran kartım ise Nvidia GT 730 2gb 
Örnek Veriyorum İnternetten gta 5 sistem gereksınımlerıne bakıyorum kendi sistemım ile karşışlaştırıyorum ve sonuç olarak benım düşük ayarlarda oyunu rahatça oynamam gerek fakat oyuna gırıyorum kasıyor (Grafikler Düşükte ) bunun aynısı pes 2019 fifa 19 Far cry 5 gibi oyunlarda da oluyor lütfen bir çözüm bulur musunuz şimdiden Teşekkür Ediyorum :)

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Lütfen Yardım

Bütün oyunlarda mı oluyor yoksa söylediğiniz oyunlar haricin de  başka oyunlarda olmuyor mu ? Low ayarlara alıp çözünürlüğü mutlaka kontrol ediniz.

Bios güncellemelerinizi yapmadıysanız kontrol edip bios güncelleştirmelerinizi yapınız.

Ekran kartı işlemci güncelleştirmelerinizi güncel olup olmadığını marka model yazıp kendi sitesinden güncelleştirme olarak doğru mu son güncelleme mi diye kontrol ediniz

KS

Emirhan Ek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Bütün oyunlarda mı oluyor yoksa söylediğiniz oyunlar haricin de  başka oyunlarda olmuyor mu ? Low ayarlara alıp çözünürlüğü mutlaka kontrol ediniz.

Bios güncellemelerinizi yapmadıysanız kontrol edip bios güncelleştirmelerinizi yapınız.

Ekran kartı işlemci güncelleştirmelerinizi güncel olup olmadığını marka model yazıp kendi sitesinden güncelleştirme olarak doğru mu son güncelleme mi diye kontrol ediniz

Mesela pes 2017 gibi düşük sistemli bir oyunu düşük ayarlardan başka şekilde oynayamıyorum bu arada  güncelleştirmeyı yapamıyorum ekran kartı bilgilerimi felan tam giriyorum böyle bir hata alıyorum 
26Ew2S

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri