Dostlar eski bir laptopta düşük sistem gereksinimli oynayabileceğim biraz da olsa zevk alabileceğim tatlı oyun önerilerinizi alabilir miyıim acaba?
beratgulserr' Alıntı:Dostlar eski bir laptopta düşük sistem gereksinimli oynayabileceğim biraz da olsa zevk alabileceğim tatlı oyun önerilerinizi alabilir miyıim acaba?
Oldukça eski bir sistem açıkçası ;mesut3467' Alıntı:lSistem özelliklerini paylaşır mısın? Bende düşük seviye bir laptoba sahibim karşılaştırıp tavsiye edebilirim.
Birde hangi tür seviyorsanız paylaşmanız gerek.
piroemir' Alıntı:Forza street oynayabilirsin Microsoft store de var ucretsiz ve i3 3240 ile rahat oynamistim ekran kartsiz
Thecacan' Alıntı:beratgulserr' Alıntı:Dostlar eski bir laptopta düşük sistem gereksinimli oynayabileceğim biraz da olsa zevk alabileceğim tatlı oyun önerilerinizi alabilir miyıim acaba?
Stardew valley bu durumlar için çok iyi uzun zamanlar eğlenerek oynarsın pixel oyun seviyorsan
tropak22' Alıntı:Call of duty 4 Modern warfare serisini öneririm (5 Kasım 2007 de çıkmış benim emektar kaldırıyordu )
Call of duty 2 öneririm
Serious Sam Serisini öneririm
Ve tabikide Gta Vice City veya GTA sa öneririm
mesut3467' Alıntı:Steamden bakacağını düşünerek söyle sıralayayım.
Benim 8gb ram intel hd 4000 ekran kartında oynadığım oyunlar. Özellikle sonic gibi yarış oyunlarına bayılıyorum. Bana blur oyununun tadını veriyorlar.
- beach buggy racing 2
- beholder(dil destekli)
- bioshock serisi (paket halinde alınınca eski sürümleride geliyor)
- Bully scholarship edition(türkçe yaması mevcut)
- Dead cells(Dil destekli)
- Deus ex: Human revulation
- Don't starve together
- Eternium(ücretsiz)
- Fallout Shelter(ücretsiz)
- Garfield Kart
- Gravyard Keeper(türkçe yaması yeni çıktı)
- Hades(Türkçe yaması mevcut)
- Hollow kinght(Yaması için eski sürüme dönmek gerekiyor)
- Mount And Blade Warband(Dil desteği mevcut)
- Nickledon Kart Racers 2
- Postal 2(yaması mevcut)
- Saint Row 2(yaması mevcut)
- Sonic & all-star Racing
- Sonic & sega all star racing
- Soulcraft
- Steam worldig 2
- Torchligt (mod ile yama mevcut)
- Torchlight II(mod ile yama mevcut)
Bunun dışında biraz meşakkatli bir yol olan retro oyunları önerebilirim. Retroarch ı biraz araştırıp ilgini çekiyor mu bir bak istersen.
wmithra' Alıntı:Bit Blaster XL
BEEP
Caravan
Cities Skylines
Domina(bunu kesinlikle öneririm)
Football School
Stick Fight The Game
Bloons TD
Bunlar düşük sistemler için sıkıntı olmaz zaman geçirmelik oyunlar steam de fiyatlarıda uygundu en son.