herkese iyi forumlar burdaki indirimden dxracer koltuk almıştım rahat ama sırt kısmının vidaları sıkılı olmasına rağmen oynuyor bu normal mi elimle çok rahat oynatabiliyorum
Sırt kısmını söküp bi daha takmayi deneyin bazen tam tamina oturmadigi icin böyle yapabiliyorlarherkese iyi forumlar burdaki indirimden dxracer koltuk almıştım rahat ama sırt kısmının vidaları sıkılı olmasına rağmen oynuyor bu normal mi elimle çok rahat oynatabiliyorum
yarın akşam denerim bilader biraz zorlamıştı ondan sonra olmuş olabilir mi ?Sırt kısmını söküp bi daha takmayi deneyin bazen tam tamina oturmadigi icin böyle yapabiliyorlar
Benim koltuktan biliyorum bel kismi biraz sag ya da sola dogru takinca bosluk yapabiliyor. Sonradan duzgun takinca biseyi kalmamistiyarın akşam denerim bilader biraz zorlamıştı ondan sonra olmuş olabilir mi ?
sağ ol yarın bi deneyeyim bakalım ne olacak iyi gecelerBenim koltuktan biliyorum bel kismi biraz sag ya da sola dogru takinca bosluk yapabiliyor. Sonradan duzgun takinca biseyi kalmamisti
Iyi gecelersağ ol yarın bi deneyeyim bakalım ne olacak iyi geceler