Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Önceden hiçbir sıkıntı olmadan Steam üzerinden kolu takıp oynayabilirken, son 1 haftadır EA FC 24 de kolu algılamıyor. Steam'de algılıyor ne yaparsam yapayım oyunda gözükmüyor neden olabilir?
aynı durumdayım aylar sonra açıp oynayım dedim kolu görmüyor daha öncede karşılaşmıştım bu sefer hayatta düzelmiyor sanki fc 24 kendi engelliyor çünkü kontrol kısmında kolu cıkarıp takıyorum saliselik konrolcü gözüküp gidiyor
Arkadaşlar aynı sorun bendede geçerli fc 24 ilk çıktığından beri oynuyordum kasım ayı gibi oynadım en son sonra oynamadım dün girmeye çalıştım aynı şekil bendede kolu algılamadı ve ea yı açarken güncelleme yaptı kısacası ea gelen bir güncellemeyle sahte kolları steam ile kullanmayı engellemişler diye düşünüyorum bu arada her türlü yolu denedim orijinal markalı bir kol ile kullanılıyor sadece