EA Uygulaması açılmıyor

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Origins uygulamasını gayet güzel kullanıyordum. Format atmak zorunda kaldım. Origins'in indirme linkini kaldırmışlar, sanırım artık indirilemiyor.

Mecburen EA uygulamasını indirdim. Giriş yapıyorum kabul ediyor fakat uygulama açılmıyor. Görev çubuğunda simgesi gözüküyor fakat simgenin üzerine fareyi götürdüğümde simge kayboluyor.

Bu saçmalığın çözümünü bilen var mı?

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Origins uygulamasını gayet güzel kullanıyordum. Format atmak zorunda kaldım. Origins'in indirme linkini kaldırmışlar, sanırım artık indirilemiyor.

Mecburen EA uygulamasını indirdim. Giriş yapıyorum kabul ediyor fakat uygulama açılmıyor. Görev çubuğunda simgesi gözüküyor fakat simgenin üzerine fareyi götürdüğümde simge kayboluyor.

windows 10 mu kullanıyosun windows 11 mi ona göre çözümünü yazıcam bu arada apex legends içinmi yükledin ea yı

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518

Uygulama beta dan çıkmasına rağmen hâlâ windows 10 da sıkıntılı temiz kurulum yapın öncelikle silin;
Tam kurulmamış olabilir Revo Uninstaller ile silip tekrar yükleyebilir misiniz ?
bu program kalıntı artıkları silecektir Ccleaner de iş görür o olmazsa ama ben win10 da kullanırken ya üstte ki hangi platformdan kayıtlı ise ona tıklayıp açardım ya da Keep me signed in yazısının önünde ki tik i kaldırıp denerdim
şu an win11 deyim bu sorunlar burada yok :)

Ekli dosyalar

• eaapp.png
    eaapp.png
    46.5 KB · Görüntüleme: 29

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Windows 10 kullanıyorum. Yok hocam kendi oyunları için indirdim.

Şu an yapıyorum hocam, yazacağım.
silip tekrar yüklemek çözüm değil
ÇÖZÜM: Denetim masası > Bölge > Yönetimsel > Sistemsel yerel ayarını değiştir > Beta kutusunu seçip pc yi yeniden başlat

originin eski setupu bende mevcut istersen atabilirim

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
CClanerHep lisanslayın vs. diyordu.Revo ile windowsla gelenleri de sildiğim için hep tercihimdir Revo.
İkisini de kullanıyorum :) ikisini de severim :) sağlam iş görüyorlar kalıntı reg kayıtları ne varsa iyi iş görüyorlar.

silip tekrar yüklemek çözüm değil
ÇÖZÜM: Denetim masası > Bölge > Yönetimsel > Sistemsel yerel ayarını değiştir > Beta kutusunu seçip pc yi yeniden başlat

originin eski setupu bende mevcut istersen atabilirim
Programı herkes farklı bir şekilde çözüme kavuşturarak kullanıyor sizin dediğiniz bende işe yaramamıştı ben de işe yarayanı da yazdım. Olay bir de şöyle sıkıntılı hem sen yüklüyorsun hem de microsoft store da var oradan da yüklenince iki farklı app olarak görüyor sen denetim den ya da revo dan kaldırsanda mic. store da olan durduğu için tıklayınca açılıyor neden açılıyor diyorsun :)

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
İkisini de kullanıyorum :) ikisini de severim :) sağlam iş görüyorlar kalıntı reg kayıtları ne varsa iyi iş görüyorlar.

Programı herkes farklı bir şekilde çözüme kavuşturarak kullanıyor sizin dediğiniz bende işe yaramamıştı ben de işe yarayanı da yazdım. Olay bir de şöyle sıkıntılı hem sen yüklüyorsun hem de microsoft store da var oradan da yüklenince iki farklı app olarak görüyor sen denetim den ya da revo dan kaldırsanda mic. store da olan durduğu için tıklayınca açılıyor neden açılıyor diyorsun :)
ben bunu daha önce sizemi yazmıştım

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
ben bunu daha önce sizemi yazmıştım
Yok :) ben kendim araştırıp çözüyorum ingilizce makaleler daha çok bilgi barındırıyor daha çok kaynak var. Sizin dediğiniz bende işe yaramamıştı cümlesi yanlış olmuş . Sizin şu an önerdiğinizi ben daha önce araştırıp denemiştim ve bende işe yaramamıştı demem lazımdı.

oomer20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

herkes farklı şekilde çözüme kavuşturuyor diyorsun bende kendim silip yüklemeyi denedim 2 3 defa çözüm olmadı bu ayarı yaptıktan sonra çözüldübende kendi bildiğim çözümü yazdım kendin söylüyosun zaten herkes farklı şekilde çözüme kavuşturuyor diye bende kendi deneyimimi yazdım :)

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
EA App uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayın deneyin veya yönetici + uyumluluk modu ile çalıştırmayı deneyin.

EA klasöründe "App Recovery" adında veya benzer bir adda kısayol olması lazım onu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Her zaman işe yarayan bir araç olarak görmüyorum ama nadiren de olsa işe yarayabiliyor.

Veya EA App'i farklı bir sürücüye kurmayı deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri