Editör sizsiniz editör nasıl seçiliyor?

AllyFeedon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar ufak bir sorum var az önce video izledim ve elimden geldiğince güzel açıklayıcı bir yorum yazdım biraz uzun oldu hatta. Şimdi sorum şu günü geldiği zaman herhangi bir siteden rastgele seçilecek mi editör yoksa yorumlar teker teker incelenecek mi? Eğer bir siteden çekilecek ise ne anlamı kaldı yorum yazmanın? 

Yazdığım yorumda biraz özen göstermeye çalıştım daha önce de katıldım editör sizsiniz'e ama şans mı diyeyim olmadı çıkmadı :(.  

Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,373
Cvp: Editör sizsiniz editör nasıl seçiliyor?

Selamlar;

Editör sizsiniz videolarında kullanıcılardan videoyu tamamen izleyip, ardından ürünün gördükleri artı ve eksilerini yazmalarını rica ediyoruz. Ancak buna bakarken kriterleri biraz genişlettik. Çünkü bazı insanlar şöyle yapıyor;

Artıları: Ürün çok iyi
Eksiler: Fiyatı

Böyle bir yorum kabul edilmiyor. Haliyle çekilişini yaparken Simpliers adresinden yapıyorum. Kriter belirlerken de ürünün içerisinde yer alacak belli başlı önemli kelimelerin olması gerektiğini söylüyorum. Ardından site de o yorumlar arasından çekiyor.

Mesela;

Ürünümüz mouse olsun. Kriter olarak; sensör, fiyat, ele oturuş hissiyatı, tasarım, performans, ips, dpi, yazılım gibi minimum 25 etiket ekliyorum. Sonra bu etiketleri kullanan kişiler arasından çekiliş yapılıyor. Özetle bu etiketler konunun genel özeti yani. Ardından seçilen kişinin yorumuna bakıyoruz. Gerekli kriterleri ve uzunluğu karşılıyorsa seçiyoruz :)

KS

AllyFeedon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Editör sizsiniz editör nasıl seçiliyor?

Evet yarın çekilişin açıklanacağı gün açıkçası heyecanlıyım.

Biraz yorum okuyorum insanlar kötü olan özelliklere iyi yazmışlar ilk defa bir çekilişi bu kadar ciddiye aldım bu arada :D. Adam sırf yorum yazmak için yorum yazmış görünce üzülüyorum neyse şanslı olan kazansın. İyi geceler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri