Ekran Gelmiyor

ilker38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni Bir Pc Topladım Montaj ve Test işlemini yapıp yolladılar ben evde sadece ekran kartının bağlantısını yaptım ama sorun şu ki bilgisayarı açtığımda ekran gelmiyor zaten herhangi bir işletim sistemi yüklenmedi format atacaktım ama ekran gelmiyor içerisinde 2 tb ssd var ama ekran gelmediği için format atamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim kasada herşey çalışıyor sıvı soğutma ekran kartı anakart hepsinin rgb'leri filan yanıyor fanlar da çalışıyor ama anakart üzerinde bir sarı ışık yanıyor o dikkatimi çekti ve boot yazıyor bu sorunu çözmem konusunda yardımcı olabilr misiniz ?
photo_2023-06-08_23-13-06.jpg

Seckin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Bios pilini sök tak yapabilirsin ve görüntüyü ekran kartında alıyorsun değil mi kurulum aşamasında belki apu işlemci ile test edildiyse görüntüyü işlemciden belki almaya çalışıyordur bir kaç kere başıma geldiysi bi dene bakalım

appali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
satın aldığın yere yaz sor. tabi onlar cevap verene kadar da şunları dene:
cihazı kapat ve fişlerini çek. ekran kartı ve ramleri sök. sonra ramleri tak sadece, ekran kartını takma. anakartın hdmi na bağla monitörü. 15 dakika bekle, görüntü gelmez ise aldığın yere danışırsın yarın sabahleyin. umarım çalışır

oemkaplan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bios pilini çıkar. Cihazın PSU anahtarıni kapatıp bir kaç saniye basılı tut içindeki tüm statiği salsın. Sonra yeniden dene ekran kartı tam oturmuş mu bak. Bazen HDMI ya da DP kabloda tam yerine girmiyor kasanın çapasına denk geldiği için. Sonra ramleride şöyle göz ucuyla bak. Çok hafif yerinden oynamışta olabilir.

appali

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
evet basit bağlantı hataları bile olabilir akşam akşam belki anlayamamışsındır bir keresinde 1 saattir hdmi' azıcık takılı değil diye görüntü alamamıştım :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri