Ekran gidip geliyor

batuhankochan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar oyundayken ekranım 1-2 saniyeliğine kararıp geri geliyor hdmi ile bağlantı yapıyorum 1050ti ekran kartı mevcut ve driverler güncel. Oyun ile alakalı bir şey diyecem ama bazen oyunda olmadığımda da oluyor nedeni nedir nasıl çözerim kablo ile alakalı sorun olabilir mi yeni bir hdmi alsam ya da hdmi yerine dvi ile bağlantı yapsam sorun düzelir mi? Ya da bunların haricinde monitör ya da ekran kartında sorun olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

yardım edebilecek yok mu?

KS

batuhankochan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
Monitör den şüpheleniyorum

Bağlantı nasıl direk hdmi hdmi mi yoksa dönüştürücü mu kullanıyorsun

Bağlantı nasıl direk hdmi hdmi mi yoksa dönüştürücü mu kullanıyorsun

hocam monitörde ve kasanın arkasında hdmi bağlantı girişi var direk hdmi kablosu ile bağlantı yapıyorum

yeni bir hdmi kablo alsam işe yarar mı ya da dvi kablosu alsam

KS

batuhankochan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
Rica ederim birde ekran kartını çıkar anakart üzerinden direk tak ekran yine gidip geliyor mu

teşekkürler denicem geri taktıktan sonra driver felan sıfırlanmaz değil mi pek bilgim yokta bir de kasanın içini yaklaşık 3,5 aydır temizlemedim saç kurutma makinesi ile yapmayı düşünüyorum parçaları sökmeden temizlicem ama öyle bi makineyi tutacam yani dikkat etmem gereken bir şey var mı tutmamam gereken bir parça felan

KS

batuhankochan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
yok driver sıfırlanmıyor ama onboard olan grafiği yüklemen lazım ekran kartını çıkardıktan sonra takınca tekrar ekran kartı driverı etkin oluyor
havayı sık bir şey olmaz

tamamdır hocam teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri