Ekran Gidip Geliyor!

chane

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ekran kartimi degistirdikten sonra olmaya basladi bu olay.Ekran 3-5 saniyelik komple gidiyor geliyor.Bazen 2 dkde bir oluyor bazen 15 dkde bir.Ekran kartinin hem eski hem guncel driverleriyle denedim hepsinde oluyor bu sorun.Kablodan mi psu dan mi driverdan mi monitorden mi cozemedim.Bilgisi olan varsa lutfen paylassin.

i7 7700k cooler master sivi sogutmali
6700x 3 fanli ve isi degerleri normal
600watt psu var
Monitor vg248
Windows 10 64 bit isletim sistemi

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Ekran kartimi degistirdikten sonra olmaya basladi bu olay.Ekran 3-5 saniyelik komple gidiyor geliyor.Bazen 2 dkde bir oluyor bazen 15 dkde bir.Ekran kartinin hem eski hem guncel driverleriyle denedim hepsinde oluyor bu sorun.Kablodan mi psu dan mi driverdan mi monitorden mi cozemedim.Bilgisi olan varsa lutfen paylassin.

i7 7700k cooler master sivi sogutmali
6700x 3 fanli ve isi degerleri normal
600watt psu var
Monitor vg248
Windows 10 64 bit isletim sistemi
Ekran gidip gelip normal devam ediyorsan, sistem kapanmıyorsa temassızlık, kablo kaynaklı olma ihitmali yüksek.

KS

chane

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Simdi sen kablo diyince aklimangeldi birde bugun birde monitoru 60hz'e cekip oyle deniyim.Displayport kablosu ince gibi benim 144 hz de mi sıkıntı yaratiyor acaba.Tesekkurler yorumun icin.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Simdi sen kablo diyince aklimangeldi birde bugun birde monitoru 60hz'e cekip oyle deniyim.Displayport kablosu ince gibi benim 144 hz de mi sıkıntı yaratiyor acaba.Tesekkurler yorumun icin.
Olabilir, başka bir kabloyla veya bir hdmi kablo ile de 120hz falan kullanmayı deneyebilirsin, kablodan olup olmadığını anlamak için.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Banada aynısı olmuştu kablo değişince düzelmişti bir değişip deneyin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri