Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bilgisayarımı bir gün açtığımda anakart logosu ekrana geldikten sonra hdmi bağlantısı gitti diyip bilgisayarın ekranı kapandı ve kasa çalışmaya devam etti sonrasında bilgisayarı onarım sayfasına götürüp güvenli modda açtım aygıt yöneticisinden ekran kartını sildim tekrar açtım bu şekilde açıldı sonrasında sorunu çözmek için format attım format attıktan bir kaç gün sonra yine aynı şey oldu bu sefer yine güvenli modda açıp ekran kartını sildim bilgisayarı yeniden başlattım ekran kartı driverlarını yeniden kurdum ve sorunsuz olarak kullandım ara ara olduğunda yine bunu yapıp devam ediyordum ta ki düne kadar dün bilgisayarı açtım yine aynı şey oldu ben tekrar aynı çözümü yapacaktım fakat ekran kartını sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatınca bu sefer direkt ekranı yine kapatıyor bu sorun neyden kaynaklı olabilir nasıl çözebilirim şu an anakart logosundan sonra ekran hdmi bağlantısı gitti diyip kapanıyor güvenli modda açıp ekran kartını siliyorum tekrar başlatıyorum eskiden bu şekilde yaptıktan sonra driver kurup devam ederken şu an yine hdmi bağlantısı gitti diyor