Ekran Hz Sürekli Değişiyor

irf00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. 240 hz ekranım var. (Samsung) bu ekrana hz testi yaptığım zaman 240 hzyi sıkıntısız veriyor . Ancak cs2 oyununda herhangi bir moda girince oyun açıkken yeniden test yaptığımda ekran hz hızı 220-230 arasına düşüyor ve anlık değişiyor sürekli. Oyundan çıktığımda ise 240 hzyi yeniden veriyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim.

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Merhabalar. 240 hz ekranım var. (Samsung) bu ekrana hz testi yaptığım zaman 240 hzyi sıkıntısız veriyor . Ancak cs2 oyununda herhangi bir moda girince oyun açıkken yeniden test yaptığımda ekran hz hızı 220-230 arasına düşüyor ve anlık değişiyor sürekli. Oyundan çıktığımda ise 240 hzyi yeniden veriyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim.
Oyun ayarlarında V-sync açık mı?

KS

irf00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam dikey esitleme ayarindan bahsediyorsunuz galiba devre dışı o ayar. Kapalı şu an

KS

irf00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fps sabitlemiyorum. Teşekkür ederim. Bilen birisi çıkar belki bakalım

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
monitörde adaptive sync benzeri birşey açık olabilir.

KS

irf00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Freesync premium açık o mu acaba?

Eyup Kırkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Asus VG248 G-sync monitörünü kullanıyorum ayarlarda G-Sync ayarı var onu kapattığım zaman hz sabitleniyor açıkken dalgalanıyor dilersen o ayar monitöründe mevcut ise onu kapat muhtemelen sabitlenecektir kapatıp açmak tam olarak neye yarıyor emin değilim ama uzun süredir kapalı kullanıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri