Yardım Ekran Kararıyor Ve Driver Siliniyor.

Frekans1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar öncelikle konuyu eğer yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Benim illet ettiren bir problemim var
Rx580 ekran kartı kullanıyorum fakat oyun sırasında bir süre sonra ekran kapanıyor fakat bilgisayar ve diğer donanımlar çalışmaya devam ediyor ekranın tekrar geri gelmesi için tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Açtığım zaman ise ekran kartı driveri silinmiş oluyor simgeler kocaman oluyor. Format attım eski driverleri kurdum fakat bi şekilde çözüme kavuşturamadım. Stress testi yapıyorum 5 dakika boyunca kapanmıyor internette dizi film izlerken kapanmıyor ama oyuna girdiğim zaman kapanıyor bios güncel. Ramlerin yerini değiştirdim ramleri test ettim , farklı prizler ile deneme yaptım ( ne alaka diye sormayın bilmiyorum denedim :D )

Sistem özellikleri : Amd Ryzen 5 3500x
Rx580
16 Ram

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Arkadaşlar öncelikle konuyu eğer yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Benim illet ettiren bir problemim var
Rx580 ekran kartı kullanıyorum fakat oyun sırasında bir süre sonra ekran kapanıyor fakat bilgisayar ve diğer donanımlar çalışmaya devam ediyor ekranın tekrar geri gelmesi için tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Açtığım zaman ise ekran kartı driveri silinmiş oluyor simgeler kocaman oluyor. Format attım eski driverleri kurdum fakat bi şekilde çözüme kavuşturamadım. Stress testi yapıyorum 5 dakika boyunca kapanmıyor internette dizi film izlerken kapanmıyor ama oyuna girdiğim zaman kapanıyor bios güncel. Ramlerin yerini değiştirdim ramleri test ettim , farklı prizler ile deneme yaptım ( ne alaka diye sormayın bilmiyorum denedim :D )

Sistem özellikleri : Amd Ryzen 5 3500x
Rx580
16 Ram
Wattman hatası çözümü yeni çıkan driveri yüklemek bir sürüm vardı onda oran dusukdu onu indirin öyle yaparak olma şansı düşer ama olmucak die bişey yok AMD de en çok yaşanan kart serisinde biride 500 serisidir

KS

Frekans1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
en yeni driver kurulu iken de yapıyor eskisinde de yapıyor

KS

Frekans1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Temiz format atıp denedim zaten win10 home ve pro sürümlerinde

MEDAXs

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
windows güç seçeneklerinde pci slotuyla ilgili bir kısım var orda bir değişiklik yapmış olma ihtimalin var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri