Ekran Kartı Anakart Uyumu

P5KPL AM SE Anakart ve R7 240 Ekran Kartı Çalıştırır mı?

• Evet

Kullanılan: 1 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

obyzr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
P5GC MX anakart yerine P5KPL AM SE anakart aldım. R7 240 Ekran kartı ile uyumlu çalışır mı?

Elendor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartıyla anakartın bir uyumsuzluk sorunu olmaz. Anakartla işlemci birbirine uyumlu olması lazım.

Elendor' Alıntı:
Ekran kartıyla anakartın bir uyumsuzluk sorunu olmaz. Anakartla işlemci birbirine uyumlu olması lazım.

KS

obyzr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Elendor' Alıntı:

Elendor' Alıntı:

P5gc mx e7500'le uymuyordu. 800 Mhz'de çalışıyordu. Bundan dolayı mı çalıştırmadı yani? P5kpl am se uyumluluk listesine baktım e7500 var.

Elendor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
obyzr' Alıntı:
Elendor' Alıntı:

P5gc mx e7500'le uymuyordu. 800 Mhz'de çalışıyordu. Bundan dolayı mı çalıştırmadı yani? P5kpl am se uyumluluk listesine baktım e7500 var.

Hocam Mhz olayı ram için bildiğim kadarıyla soket giriş olayı da işlemci için. Sizin yazdığınız anakart oldukça eski. Yani öyle bir anakart 240'ı zaten kaldırmaz :( Yeni bir anakart almanızı tavsiye ederim. İşlemcinizi yazarsanız öneri yaparız.

Elendor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
775 pin işlemciye anakart kalmamış ya :) Artes G41M-D3 şunu bulabildim bir araştırın derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri