Benim ekran kartına 2 tane 8 pin girişi mevcut. 2 sini de doldurmalı mıyımikiside aynı sadece fazladan 1 tane daha koyuyorlar. ikisinden birini takman yeterli. ekran kartın 8pinliyse 8 olanı 6pinliyse 6 olanı
evet ikisini de doldur. Mümkünse PSU'dan gelen iki ayrı kabloyla doldur.Benim ekran kartına 2 tane 8 pin girişi mevcut. 2 sini de doldurmalı mıyım
6+2 ve 6+2 olarak iki 8lik yeri de doldurmalı mıyım?
evet hepsini doldurmanız daha sağlıklı olur 6+2 6+2 şeklindeBenim ekran kartına 2 tane 8 pin girişi mevcut. 2 sini de doldurmalı mıyım
6+2 ve 6+2 olarak iki 8lik yeri de doldurmalı mıyım?
Şu şekilde farklı kablolarla 6+2 olarak 2 8lik slotu da doldurdum ve tık herhalde herhalde olmuştur di mievet ikisini de doldur. Mümkünse PSU'dan gelen iki ayrı kabloyla doldur.
önde ki tırnak tık ettiyse olmuştur. olmadıysa görüntü gelmez zatenŞu şekilde farklı kablolarla 6+2 olarak 2 8lik slotu da doldurdum ve tık herhalde herhalde olmuştur di mi
Tamamdır çok teşekkür ederim. Bir de şeyi soracağım yeni ekran kartı taktıktan sonra pc içerisinde ekran kartı için herhangi bir şey yapmalı mıyım yoksa otomatik oluyor mu? Nvidia ekran kartı güncellemesi gibi bir şey yapmalı mıyım?önde ki tırnak tık ettiyse olmuştur. olmadıysa görüntü gelmez zaten
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için sağolunbunu indirin giriş yapın güncellemeyi denetleyin kendisi en güncel sürümü buluyor buradan indirinNVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
rica ederim. hayırlı olsunÇok teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun
DDU ile eski ekran kartı sürücülerini kaldırıp sıfır kurulum yapabilirsiniz.Tamamdır çok teşekkür ederim. Bir de şeyi soracağım yeni ekran kartı taktıktan sonra pc içerisinde ekran kartı için herhangi bir şey yapmalı mıyım yoksa otomatik oluyor mu? Nvidia ekran kartı güncellemesi gibi bir şey yapmalı mıyım?
sistem direk yeni sistem o yüzden eski ekran kartı mevcut değil. Tamamen sıfırdan toplandı bir tek ekran kartı takılmamıştı.DDU ile eski ekran kartı sürücülerini kaldırıp sıfır kurulum yapabilirsiniz.