S.A ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM EKRAN KARTINI OKUMUYOR NVİDA 540M SORDUM CHİPSET DEDİLER 250 TL İSTEDİLER YAPMASINA UCUZ NVİDİİA 540M CHİPSET LAZIM ACABA UCUZ NEREDE BULABİLİRİM
onarım olursa tekrar bozulma ihtimali varmıExpert' Alıntı:onarımı 180 tl ye yapıyoruz chipset değişirse 280 tl
TEŞEKKÜLER KARDEŞİM AMA HANİ SİTE FELAN YOKMU BİLMİYORUM YNAİ HEREKZ 250 ARASI BİRŞEY DİYOR TAMAMEN YAPILMASI VE HANİ EKRAN KARTINI OKUYOR ÜNLEM İŞRAETİ ÇIKIYOR BAZENDE İNTEL EKRAN KARTINI GÖSTERİYOR DİYERİNİ GÖSTERMİYOR SORDUM ADMA CHİPST DEDİ Nvidia içinKaan Akgül' Alıntı:normal bir fiyat başka yerlerede sor
Yapılıyor peki sizce sorun omu ekran kartını gösteriyorum sonra ünlem oluyor bazen de kayboluyor sorun chipset dedi adam ama yaptırmam lazım böyle kullanılmazExpert' Alıntı:özel markalara gerek yok çoğu yerde yapılıyor
Expert' Alıntı:%98 chipsetten dolayi yapıyor %2 lik kısımda bios yapabiliyor bazen
Kardeşim peki biosdan nasıl yapabilirm bilin varmıExpert' Alıntı:%98 chipsetten dolayi yapıyor %2 lik kısımda bios yapabiliyor bazen