Ekran kartı değişimi

aknyLmz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar mevcut r7 240 ekran kartımı gtx 1050Ti gaming x ile değiştireceğim fakat Exper yetkili servisi aradım,siz degistirseniz garanti dışı kalır mı diye sordum kalmaz dediler, ana merkezi aradım kasa açıldığı taktirde garanti dışı kalır dediler. Şimdi sizlerden tavsiye istiyorum sizce kendi binamda bulunan bilgisayarciya mi taktirayim yoksa Exper yetkili servise mi ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Esasen kasa bandı yırtılırsa,garanti dışı kabul eder,servisler.

Siz ücret almadan değiştiriyorlarsa,servise değiştirin. Daha mantıklı. Eğer çok para isterlerse ve garantiye de az bi süre falan kaldıysa, kimseye para vermeden kendiniz de değiştrebilirsiniz. Çok basit.

İşlemciniz ne  idi.

KS

aknyLmz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Esasen kasa bandı yırtılırsa,garanti dışı kabul eder,servisler.

Siz ücret almadan değiştiriyorlarsa,servise değiştirin. Daha mantıklı. Eğer çok para isterlerse ve garantiye de az bi süre falan kaldıysa, kimseye para vermeden kendiniz de değiştrebilirsiniz. Çok basit.

İşlemciniz ne  idi.

Ücret olarak 120 TL CİVARI DEDİLER. 
işlemcim i5 6402 P

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
O kadar para vermeyin. Alın kendiniz değiştirin veya en yakın bilgisiyarcıya bi çay parası verin ,2 sn de takar.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu firmaları anlamıyorum yaptıkları resmen dolandırıcılık aynı şeyi yıllar önce bende yaşamıştım. Kendilerinden yaparsan birşey yok başka yerden alırsan garanti dışı kalır dedi. Ben sana yapacağını söylüyorum kasanın kapağındaki etiketi dikkatli şekilde yırtmadan çıkarmaya çalış şahsen ben değiştirdiğimde adamlar geri stıcker yapıştırmamışlardı bile sizi oraya bağlamaya çalışıyorlar. Sonuca gelirsek met in dediği gibi git bir bilgisayarcıya yapsınlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri