- Tepki
- 7
Hocalarım elimde yeni rtx 3060 ekran kartı var fakat fanı çalıştırdıktan sonra biraz dönüp duruyor sorun nedir?
sorun yok, kart sıcak olmadıkça fanları otomatik durduruyorHocalarım elimde yeni rtx 3060 ekran kartı var fakat fanı çalıştırdıktan sonra biraz dönüp duruyor sorun nedir?
Monitörü daha başlamadım yeni kurdum kasayısorun yok, kart yükte olmadıkça fanları otomatik durduruyor
tamamdır teste sokun başlatınca fanlar dönecektirMonitörü daha başlamadım yeni kurdum kasayı
Açılışta fanlar bir dönüyor hocam masaüstüne gelince kapanıyor yük altına girince tekrar aktif oluyorMonitörü daha başlamadım yeni kurdum kasayı
kartların kendince sıcaklık limitleri var diye biliyorum o sıcaklığı geçince başlıyor çalışmaya illa tam yüke ulaşmasına gerek yokBende bunun bir sorun olup olmadığını merak ettim fakat, tam yüke ulaşmadığı sürece sanırım fanları çalıştırmıyormuş.
İlk açılışda o şekilde olur kart ısınana kadar da fanlar çalışmazHocalarım elimde yeni rtx 3060 ekran kartı var fakat fanı çalıştırdıktan sonra biraz dönüp duruyor sorun nedir?
Doğrudur bilgilendirme için ayrıca teşekkürler.kartların kendince sıcaklık limitleri var diye biliyorum o sıcaklığı geçince başlıyor çalışmaya illa tam yüke ulaşmasına gerek yok