Arkadaşlar merhaba bu aralar fiyatların düştüğünü fark ettim ekran kartı almayı düşünüyorum 3060 gibi daha düşer mi acaba fikriniz var mı?
hocam düşçeğini sanmam hani indirime giren çok oluyor bu sıralar aldığınız kardır yani yoksa dolar fırladı fiyatların böle durcağını düşünmüyorumArkadaşlar merhaba bu aralar fiyatların düştüğünü fark ettim ekran kartı almayı düşünüyorum 3060 gibi daha düşer mi acaba fikriniz var mı?
Hocam peki inno3d mu zotac mıhocam düşçeğini sanmam hani indirime giren çok oluyor bu sıralar aldığınız kardır yani yoksa dolar fırladı fiyatların böle durcağını düşünmüyorum
Hocam bende kaç gündür 3060 inno zotac arasında gidip geliyorum.Şu an inno daha uygun duruyor.Hocam peki inno3d mu zotac mı
hocam iki kartın arasında da pek bi fark yok yani birini alırsanız diğerini alsaydım keşke demessin hem fiyat hemde görünüş açısından size kalıyor tercih etmesiHocam peki inno3d mu zotac mı
hocam diyorum ya aralarında pek bir fark yok fiyat olarak bakıcaksınız duruma ama inno3dyi tercih edenler var bu kadar söleyebilirim iki markayıda kullanmadım2 karttada aydınlarma yok değil mi soğutma olarak hangisi daha iyi acaba
Çok sağolun hocam inno3d bir tık daha tercih ediliyor sanırım teşekkürlerhocam diyorum ya aralarında pek bir fark yok fiyat olarak bakıcaksınız duruma ama inno3dyi tercih edenler var bu kadar söleyebilirim iki markayıda kullanmadım