Ekran Kartı Garantiden geldi hala bozuk. Sorunu nedir?

burakturhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi Günler yaklaşık 1.5 ay önce ekran kartım arızalandı ve bende garantiye verdim. Ekran Kartı geçen hafta sonu elime ulaştı fakat hala arızalıydı. Bende bunun üzerine aldığım yere danıştım ve ekran kartında sorun olduğunu tekrar garantiye göndermemi söylediler ve bende tekrar garantiye gönderdiğim yerle iletişime geçtim ve bu sefer sorunu videolu şekilde gönderdim mail üzerinden fakat sorunun ekran kartında olmadığını söylediler sorun şudur [video=youtube]http://https://www.youtube.com/watch?v=y1mV2GSg_lI[/video] Nedir bu sorunun çözümü anakarttamı sorun vardır ekran kartındamı yardımcı olursanız sevinirim 1.5 aydır gözüm bilgisayar görmüyor. Ekran kartı veya anakartta değilse bu sorun nedir delirecek duruma geldim artık.
Ekran Kartım : RX 470 4 GB
Anakartım : H110M Pro-VD

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ekran kartı driverlerini sil en son sürümünü yükle kendi özelliklerinle uyumlu olanları olmazsa yine bakalım

KS

burakturhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı driverlerim güncel ama bios güncel değil. Onuda güncellemeye korkuyorum.
Edit:bios ve ekran kartı sürücüsü güncellendi sorun hala devam ediyor.

KS

burakturhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorun hala devam ediyor yardımcı olacak var mı ? Ekran kartı sürücüleri ve BIOS güncel. Bu sorunu sadece ben değil başka kişilerde aynı ekran kartı ile yaşıyorlarmış. Bu Sorun ekran kartı takılı iken oluyor şuan onboard şeklinde gayet sağlıklı kullanıyorum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
burakturhan' Alıntı:
Sorun hala devam ediyor yardımcı olacak var mı ? Ekran kartı sürücüleri ve BIOS güncel. Bu sorunu sadece ben değil başka kişilerde aynı ekran kartı ile yaşıyorlarmış. Bu Sorun ekran kartı takılı iken oluyor şuan onboard şeklinde gayet sağlıklı kullanıyorum.

Servise birdaha bildirmenizde fayda var

KS

burakturhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
burakturhan' Alıntı:

Servise bildirdim fakat biz testlerini yaptık böyle bir sorun görmedik diyorlar. Aldığım yere sorduğumda ise ekran kartınıza hiçbir işlem yapılmamış arıza bulunmamıştır diye geri gönderilmiş diyorlar. Aldığım yer sorunun ekran kartında olduğunu ve 2. defa servise video kanıtlı olarak atmamı istediler attım fakat dediğim gibi testini yaptık sorun yok diyorlar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
burakturhan' Alıntı:
Servise bildirdim fakat biz testlerini yaptık böyle bir sorun görmedik diyorlar. Aldığım yere sorduğumda ise ekran kartınıza hiçbir işlem yapılmamış arıza bulunmamıştır diye geri gönderilmiş diyorlar. Aldığım yer sorunun ekran kartında olduğunu ve 2. defa servise video kanıtlı olarak atmamı istediler attım fakat dediğim gibi testini yaptık sorun yok diyorlar.

farklı bir monitör ile deneme şansınız varmı ?

KS

burakturhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
burakturhan' Alıntı:

farklı bir monitör ile deneme şansınız varmı ?
Farklı bir mönitörde değilde televizyonda HDMI Portu ile denemiştim ve sorun hala devam ediyordu yani Portlarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zaten garantiden gelince servis notunda HDMI Portu değiştirildi yazıyordu.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
hocam düşük bir ihtimal tabi ama freesync özelliği olan bir monitörde deeyebilirmisin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri