Ekran karti isi ve fan sorunu

Ahmet Çellakıl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gtx 1070 asus rog strix kartim son 1 gunde gereginden fazla isinmaya basladi ve fani su i bu videodaki gibi oluyor yardim edebilecdk vsrmi arkadaslarhttps://www.youtube.com/watch?v=nQYAY47GAQw. Fps dusmesi fln yok ancak sistem bosta ilen 55 derece gosteriyor ultra da pubg aciyorum kaymak gibi oynuyorum sadece birkac derece degisiyor

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ahmet Çellakıl' Alıntı:
Gtx 1070 asus rog strix kartim son 1 gunde gereginden fazla isinmaya basladi ve fani su i bu videodaki gibi oluyor yardim edebilecdk vsrmi arkadaslarhttps://www.youtube.com/watch?v=nQYAY47GAQw. Fps dusmesi fln yok ancak sistem bosta ilen 55 derece gosteriyor ultra da pubg aciyorum kaymak gibi oynuyorum sadece birkac derece degisiyor

yazın düzenleyebilirsen daha iyi olacaktır kendi programını indirerek sabit bir ayara çekermisin fan hızını

KS

Ahmet Çellakıl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Indirdim afterburneri oyunlarda belli bi hiza normalde belli bi hiza cekiyorum rahat oluyor hep calismasi omrunu kisaltirmi fanlarin alisik degilim surekli calismasina

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ömrunu kısaltma olayı var ancak herhangi bir zararı yok çalışabilir her zaman çoğunlukla üreticiler bu durumu güç tasarrufu için kullanıyorlar

KS

Ahmet Çellakıl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mesela kac yil gider yuk olmadikca en dusuk rpm de kullaniyorum ultra da pubg oynuyorum ozaman da 50 ye çekiyorum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ahmet Çellakıl' Alıntı:
Mesela kac yil gider yuk olmadikca en dusuk rpm de kullaniyorum ultra da pubg oynuyorum ozaman da 50 ye çekiyorum

yıl olarak anlamı yok . Zaten belirli bir süre sonra çalısmaya başlıyordu sizdede fanlar 5-10 dklık periyotlar yani hep 50 de yada 40 da dursun yeterli ancak ısı yükselirse artırın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri