Yardım Ekran Kartı Kablosu Nereye Takacağım

Bursalı1616

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
arkadaşlar ekran kartını taktım fakat kabloları hangisini hangisine takacağımı bilemedim yardım edermisiniz teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

• IMG_20230303_142452.jpg
    IMG_20230303_142452.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 12

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
2 yuva var hocam 8+8 sizin dediğinizi taksam diğeri nolcak
hocam iki farklı kablodan güç alın ekran kartı için aynı kabloyu bükmeyin daha sağlıklı olur performans açısından diye biliyorum aynı işlemi 2. kablo içinde uygulayın

KS

Bursalı1616

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hocam iki farklı kablodan güç alın ekran kartı için aynı kabloyu bükmeyin daha sağlıklı olur performans açısından diye biliyorum aynı işlemi 2. kablo içinde uygulayın
Sistem hazır olarak geldi ekran kartını taktım bu kablolar kaldı hocam

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
Tamamdır hocam taktım bu kalan kablolar böyle durucak mı
onları bir kelepçe ile düzenlerseniz iyi olur cama vs yapışması hoş gözükmez öncelikle kasanın arkasından fazlalık kısmını çekin kablonun sonra o iki kısmı da kelepçekle kablo gövdesine bağlarsanız bir sorun kalmayacaktır

KS

Bursalı1616

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
onları bir kelepçe ile düzenlerseniz iyi olur cama vs yapışması hoş gözükmez öncelikle kasanın arkasından fazlalık kısmını çekin kablonun sonra o iki kısmı da kelepçekle kablo gövdesine bağlarsanız bir sorun kalmayacaktır
Tamamdır hocam teşekkürler bide Bi sorum daha var şuan için monitör yok 2 3 hafta içinde alacağım şimdilik test felan yapmak için televizyona bağlamayı düşünüyorum hdmı kablosu ile direk televizyona bağlasam Bi sıkıntı olur mu

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri