- Tepki
- 8
Bu ucu karta takarkadaşlar ekran kartını taktım fakat kabloları hangisini hangisine takacağımı bilemedim yardım edermisiniz teşekkürler şimdiden
2 yuva var hocam 8+8 sizin dediğinizi taksam diğeri nolcakBu ucu karta tak Ekli dosyayı görüntüle 16100
hocam iki farklı kablodan güç alın ekran kartı için aynı kabloyu bükmeyin daha sağlıklı olur performans açısından diye biliyorum aynı işlemi 2. kablo içinde uygulayın2 yuva var hocam 8+8 sizin dediğinizi taksam diğeri nolcak
Sistem hazır olarak geldi ekran kartını taktım bu kablolar kaldı hocamhocam iki farklı kablodan güç alın ekran kartı için aynı kabloyu bükmeyin daha sağlıklı olur performans açısından diye biliyorum aynı işlemi 2. kablo içinde uygulayın
yunus hocam hızlısınız8+8 ise bu 2 kabloyu takman gerek
Ekli dosyayı görüntüle 16102
hocam iki kabloyu takcam evet ama şunu şuna bunu buna takcam gibi bi öncelik varmıdır yoksa ikisinide rastgele taksam olurmu8+8 ise bu 2 kabloyu takman gerek
Ekli dosyayı görüntüle 16102
Rastgele tak sıkıntı olmazhocam iki kabloyu takcam evet ama şunu şuna bunu buna takcam gibi bi öncelik varmıdır yoksa ikisinide rastgele taksam olurmu
rastgele takabilirsiniz sadece çıkıntılara dikkat edinhocam iki kabloyu takcam evet ama şunu şuna bunu buna takcam gibi bi öncelik varmıdır yoksa ikisinide rastgele taksam olurmu
Tamamdır hocam taktım bu kalan kablolar böyle durucak mırastgele takabilirsiniz sadece çıkıntılara dikkat edin
onları bir kelepçe ile düzenlerseniz iyi olur cama vs yapışması hoş gözükmez öncelikle kasanın arkasından fazlalık kısmını çekin kablonun sonra o iki kısmı da kelepçekle kablo gövdesine bağlarsanız bir sorun kalmayacaktırTamamdır hocam taktım bu kalan kablolar böyle durucak mı
Tamamdır hocam teşekkürler bide Bi sorum daha var şuan için monitör yok 2 3 hafta içinde alacağım şimdilik test felan yapmak için televizyona bağlamayı düşünüyorum hdmı kablosu ile direk televizyona bağlasam Bi sıkıntı olur muonları bir kelepçe ile düzenlerseniz iyi olur cama vs yapışması hoş gözükmez öncelikle kasanın arkasından fazlalık kısmını çekin kablonun sonra o iki kısmı da kelepçekle kablo gövdesine bağlarsanız bir sorun kalmayacaktır
Tamamdır hocam taktım bu kalan kablolar böyle durucak mı
bir sorun olmaz hocam gönlünüzce takınTamamdır hocam teşekkürler bide Bi sorum daha var şuan için monitör yok 2 3 hafta içinde alacağım şimdilik test felan yapmak için televizyona bağlamayı düşünüyorum hdmı kablosu ile direk televizyona bağlasam Bi sıkıntı olur mu
Teşekkürler hocam saolun