- Tepki
- 1
Bios ve driver güncellemesi yapın geçmezse antivürüs ile tarama yapınız. Ekran kartı bu kadar kullanacakşey genelde, ya yüksek ayar oyundur ya da miningdir.Merhaba arkadaşlar evga rtx 3070 ti kullanıyorum ama boşta gpu kullanımı çok yüksek şuan yalnızca netflix izliyorum sebebi ne olabilir teşekkürler
Hocam bios ve driverlar güncel mining için kullanmıyorum oyun için kullanıyorumBios ve driver güncellemesi yapın geçmezse antivürüs ile tarama yapınız. Ekran kartı bu kadar kullanacakşey genelde, ya yüksek ayar oyundur ya da miningdir.
Arkadaşın bahsetiği hatayı bilmiyoru olabilir. Siz mining yapıyorsunuz diye söyledim. Virüs olarak sisteminiz sömürülüyor olabilir. Crack ya da güvenilir olmayan kaynaklardan dosya indirdiniz mi?Hocam bios ve driverlar güncel mining için kullanmıyorum oyun için kullanıyorum
yok hocam indirmiyorum tarama yaptım birşey çıkmadı dünki gibi yüksek kullanım söz konusu değil ama 7-13 bazen maks 37 görüyor gpu kullanımında dalgalanma var halaArkadaşın bahsetiği hatayı bilmiyoru olabilir. Siz mining yapıyorsunuz diye söyledim. Virüs olarak sisteminiz sömürülüyor olabilir. Crack ya da güvenilir olmayan kaynaklardan dosya indirdiniz mi?
hocam gpu zamanlama kapattım ama bi dalgalanma var masaüstü pencere yöneticisi diye yazıyor görev yöneticisinde bu sömürüyor herne iseWindows tabanlı bir hata hocam. Eski sürüme dönerek veya Sistem --> Ekran --> Grafikler bölümündeki "Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlamasını" kapatarak soruna çözüm bulmuşlar. Oyunlarda veya uygulamalarda problem yaratmıyorsa bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Sistemi yormuyor muhtemelen görsel veya yazılımsal bir hata.
Siz nolur nolmaz diye Esed nod 32 veya malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin. Bir sonuç çıkmazsa sorunun kaynağı dediğim gibidir muhtemelen.