Bu tamamen maddi ve dolara endeksli bir durum değil mi ? Yani ben öyle yaklaştım sorunuza. Eğer bu açıdan soruyorsanız yüksek klasmandaki ekran kartlarının fiyatının ülkemizde düşeceğini hiç sanmıyorum. 4070 ve 4060ın çıkması ne kadar etki eder ve ne kadar sürede etki eder bilemiyorum.Ya suan aklımda birşey var ekran kartlı sistem almak yerine i9 12900k işlemcili apu sistem dizip sonradan ekran kartı takmak daha mantıklı olmaz mı? 4070ti ya kadar takabilirim en azından
Malesef başka birseyim olmuyacakBu tamamen maddi ve dolara endeksli bir durum değil mi ? Yani ben öyle yaklaştım sorunuza. Eğer bu açıdan soruyorsanız yüksek klasmandaki ekran kartlarının fiyatının ülkemizde düşeceğini hiç sanmıyorum. 4070 ve 4060ın çıkması ne kadar etki eder ve ne kadar sürede etki eder bilemiyorum.
Ben maddiyattan ötürü bekliyorum ama tamamen kumar yani.
Diğer şekilde ise halihazırda başka bir sisteminiz ya da laptonuz vs varsa neden olmasın derim![]()
Genel olarak fps valo lol csgo apex falan ama bana bu olay sıkıntılı geldi şimdi alırım annem gile ekran kartı derim çalışıyor iste ne ekran kartı der falansana ne lazım mesela bu sistemi hangi amaçla kullanıcaksın sadece oyun sa amaç ve oynanılan oyunlar fps oynlar ise zaten 144hz ortalama ile oynuyor herles monitörlerinden dolayı sen de bu sekilde bır ortalama ile devam edersin kart alana kadar
kardesım senın butçen ne kadar ? bütçen içerisinde toplaGenel olarak fps valo lol csgo apex falan ama bana bu olay sıkıntılı geldi şimdi alırım annem gile ekran kartı derim çalışıyor iste ne ekran kartı der falan
Max 18kardesım senın butçen ne kadar ? bütçen içerisinde topla
intel soket değiştiricekMax 18
Doğru değiştiricek ama amd işlemci soğutmak içinde su an baraja ihtiyacım varintel soket değiştiricek![]()
sen zaten i9 sistem kursan 18k da ucu ucuna yetecek en ıyısı sen bu sıstemı al kafan rahat olsun ılerde ıslemcını satarısn alırsın aile etkenin varsa senin
![]()
AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
5600 bu keban barajı yeterDoğru değiştiricek ama amd işlemci soğutmak içinde su an baraja ihtiyacım var![]()
Yok o anlamda demedim ryzen yeni işlemcileri varya onları kastettim5600ü hyper 212 dual ile soğutuyorum max aldığım 57 oda rdr 2'de forza 5'de extreme ayarlarda 50 civarında dolaşıyor
evet o konuda baraj gerekli olurYok o anlamda demedim ryzen yeni işlemcileri varya onları kastettim