Öneri Ekran Kartı Önerisi Hk.

Valentino

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar sayın forumdaşlar,
Aşağıdaki hazır sistemi yaklaşık 3 sene önce almıştım. İşlemci anakart ve rama yükseltme yaptım. Üzerindeki sıvı soğutmada arıza yaptığı için iade alıp onu da değiştirdim.
Güncel parçaları en alta ekleyeceğim.
Ekran kartımı satıp yerine üst nesillere geçmeyi düşünüyorum. Genelde hikayeli oyunlar ve online olarakda PUBG, CS2 ve Valorant oynuyorum. Bu sisteme öneriniz ne olur ? Birde psu'm yeni çıkan kartlara yeterli olur mu ?
Bütçem max 40.000 tl ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için :)
Her türlü önerinize açığım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Güncel parçalar
İşlemci: Ryzen 7800x3D
Anakart: Asus TUF B650M-Plus
Ram: GSkill 16x2 6400mhz DDR5
Sıvı Soğutma: Cooler Master M240L Liquid
Monitör: Gigabyte G27Q QHD

1742815469064.png

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
483
Murat Gamsız ın ki eski üstadlardandır, bir öneri, fiyat performans, açısından bir değerlendirme videosuna rastlamıştım.
rtx4070,ler, AMD bir önceki nesiller fiyat ve performans yansımaları açısından daha yeni teknıloji olarak rtx 5070 ler ve rx 9070 ve rx 9070 xt ler fiyat- teknoloji-hız, ve değip değmeyeceği açılarından değerlendirme.
Özellikle dikkat çekilen noktalardan biri, bu saaten sonra VRAM olarak ileriye dönük 16GB tavsiyesi

Yine sizinki ile aynı işlemci üzerinden gidiyor: 7800x3D
8:00 dakika dan itibaren:

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
Murat Gamsız ın ki eski üstadlardandır, bir öneri, fiyat performans, açısından bir değerlendirme videosuna rastlamıştım.
rtx4070,ler, AMD bir önceki nesiller fiyat ve performans yansımaları açısından daha yeni teknıloji olarak rtx 5070 ler ve rx 9070 ve rx 9070 xt ler fiyat- teknoloji-hız, ve değip değmeyeceği açılarından değerlendirme.
Özellikle dikkat çekilen noktalardan biri, bu saaten sonra VRAM olarak ileriye dönük 16GB tavsiyesi

Yine sizinki ile aynı işlemci üzerinden gidiyor: 7800x3D
8:00 dakika dan itibaren:

bu abimiz cidden incelediği ürünü hakkaniyetli ve mantıklı değerlendirip yorumlayan birisi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri