Ekran kartı seçimi yardım pls...

Murat Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam meraba ve forumdaki diğer arkadaşlar..
3 gündür sağlam kafa patlattım ve 2 model arasında kaldım (farklı önerileriniz varsa açığım...)
http://www.vatanbilgisayar.com/asus...5-192bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
iki ekran kartından hangisini tercih etmeliyim 200 tl fark için asus alınırmı? yada hangisini hangi sebeple almalıyım ? şimdiden teşekkürler... Monitör : vg248qe kullanıyorum. Overclock yapmayı düşünmüyorum :)

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İki kart da güzel ve performanslı özellikleri aynı performansta fark olmaz sadece MSI nin kendi adında kendine ait yazılımı var, ASUS un ise GPU Tweak II ve Xsplit Gamecaster yazılımları var. Bunlar sorun yaratmaz yani kısaca birini alıp diğerini neden almadım diye üzülmezsin. Kendi şahsıma düşüncem ben ASUS alırım marka bana daha yakın geliyor. Anakartın markası hangisi ise onu al yazılımsal daha rahat edersin. Ama büyük sorun değil. Display Port kullan aktarım hızı daha fazla.

KS

Murat Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
İki kart da güzel ve performanslı özellikleri aynı performansta fark olmaz sadece MSI nin kendi adında kendine ait yazılımı var, ASUS un ise GPU Tweak II ve Xsplit Gamecaster yazılımları var. Bunlar sorun yaratmaz yani kısaca birini alıp diğerini neden almadım diye üzülmezsin. Kendi şahsıma düşüncem ben ASUS alırım marka bana daha yakın geliyor. Anakartın markası hangisi ise onu al yazılımsal daha rahat edersin. Ama büyük sorun değil. Display Port kullan aktarım hızı daha fazla.

Kasa cooler master silencio 650 pure  kullanıyorum ve kasanın ön tarafında kafesler var şuan kasada 2 hdd + 1 ssd takılı ve asus ekran kartını takmak için o kafeslerden birini sökmem lazım ki haliyle bi hddden vazgeçmeliyim... eğer performans aynıysa iki cihaz kıyaslamasında 1-2 fps farkla asus üstün sizce hem o fark hemde uğraşa girilecek kadar değermi ? :)

KS

Murat Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Eğer hafızadan bir kaybınız olacaksa değmez MSI alın.

çok teşekkürler benimde gönlüm msiden yanaydı ama bariz bi fark olsa asusa dönebilirdim tekrar teşekkürler :)

KS

Murat Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
o kadar msi dedim n11 sürpriz yaptı elimdeki 30 tllik hediye çekinide kullandım ve asus strix 1510 tlye geldi gözüm kapalı aldım şuanki r9 270x le uzunluk varı 1 inch yani 2.5 cm ortalama :) tekrar teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri