Ekran Kartı Sıcaklık!

DenemeForum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Ekran Kartımı n fanini yaptırdım adam yeni fan taktı ancak daha çok ısınıyordu ekran kartı geri götürdüm başka taktı bu sefer eve getirip PC ye taktigimda bilgisayar açıldı ancak ekran birden yavaş yavaş siyahlasmaya başladı ve daha sonra bilgisayarı kapatıp açtığımda ekran ful beyaz oluyor nedeni nedir?

Ekran kartı modeli GT 210

Moderatörün son düzenlenenleri:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba bugün ekran Kartımı n fanini yaptırdım adam yeni fan taktı ancak daha çok ısınıyordu ekran kartı geri götürdüm başka taktı bu sefer eve getirip PC ye taktigimda bilgisayar açıldı ancak ekran birden yavaş yavaş siyahlaslmaya başladı ve daha sonra bilgisayarı kapatıp açtığımda ekran ful beyaz oluyor nedeni nedir
Ekran kartı modeli GT 210
Hocam iş işten geçmiş olabilir siz fanı değiştirene kadar cipi yanmış olabilir o yüzden hem eski kart olduğu içinde pek tamiri olacağını düşünmüyorum o yüzden yeni bir ekran kartı almanızı öneririm.

KS

DenemeForum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam iş işten geçmiş olabilir siz fanı değiştirene kadar cipi yanmış olabilir o yüzden hem eski kart olduğu içinde pek tamiri olacağını düşünmüyorum o yüzden yeni bir ekran kartı almanızı öneririm.
Hocam ekran kartsız taktigimda halde gene beyaz ekran monitör

MAO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Vga, dvi yada hdmi artık hangi kabloyu kullanıyorsanız anakart üzerindeki çıkış yerine ekran kartınıza takın, işlemcinizde dahili grafik birimi yoksa anakart üzerinden görüntü almanız mümkün değil zaten.
1. İhtimal dahili gpu olmayan bir işlemciniz var ve ekran kartınızda bozuldu o yüzden her ikisinden de görüntü alamıyorsunuz.
2. İhtimal ekran kartınız hala sağlamsa kablonuzun kendisinde veyahut gevşek bağlantı sorunu var kontrol edin lütfen.
3. İhtimal monitörünüz de arıza var, ama bu çok daha düşük bir ihtimal.

KS

DenemeForum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Vga, dvi yada hdmi artık hangi kabloyu kullanıyorsanız anakart üzerindeki çıkış yerine ekran kartınıza takın, işlemcinizde dahili grafik birimi yoksa anakart üzerinden görüntü almanız mümkün değil zaten.
1. İhtimal dahili gpu olmayan bir işlemciniz var ve ekran kartınızda bozuldu o yüzden her ikisinden de görüntü alamıyorsunuz.
2. İhtimal ekran kartınız hala sağlamsa kablonuzun kendisinde veyahut gevşek bağlantı sorunu var kontrol edin lütfen.
3. İhtimal monitörünüz de arıza var, ama bu çok daha düşük bir ihtimal.
Merhaba hocam sorunu halletim ama ekran kartı sıcaklık test ettiğimde uygulama da 70 derece yazıyor boşta ama ekran kartını elledigimde buz gibi acaba normalmi

MAO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Merhaba hocam sorunu halletim ama ekran kartı sıcaklık test ettiğimde uygulama da 70 derece yazıyor boşta ama ekran kartını elledigimde buz gibi acaba normalmi
Termal macun uygulandığını varsayıyorum, macun uygulamadan montaj yaparsanız benzer bir tablo olur çünkü.
Yük altındaki sıcaklıklarına da bi bakın bizimle paylaşın lütfen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri