- Tepki
- 3
Arkadaşlar sipariş ettiğimde 2ve3. Slot boş olarak geldi oraya taktım ekran kartı sağ tarafı biraz yukarıda kaldı gibi sizce normalmi yoksa 1ve2ye mi takmalıyım
?
Hocam şimdilik böyle duruyor ben pek anlamam bu işlerden sizce şuan bu görüntü normalmi? Değil ise 1ve2 ye takabilirim. Dediğiniz şeylerden pek birşey anlamayamadım.Pcı ex slotuna takarken, en rahat şekilde ,hangi slotlara denk geliyorsa,ona göre takın. 1. slotuda sökün E.kartını, slotuna oturtun. Belli olur.
Hocam birde ekran kartı fanları bazen dönüyör bazen dönmüyor sıcaklık artınca mı dönmesi lazım sadeceŞu anki duruşu normal görünüyor.Tabana paralel.
Ekran karti sabitleyicisini cok acmissin biraz dusurHocam şimdilik böyle duruyor ben pek anlamam bu işlerden sizce şuan bu görüntü normalmi? Değil ise 1ve2 ye takabilirim. Dediğiniz şeylerden pek birşey anlamayamadım. Ekli dosyayı görüntüle 35514
Evet hocamSağ kısım bir tık yüksekte değil mi
Açık değil hocam değmiyor bile ilk başta çok açmıştım şuan kısık ayardaEkran karti sabitleyicisini cok acmissin biraz dusur
Degmemesi imkansiz baska turlu ekran karti o kadar kalkmazEvet hocam
Açık değil hocam değmiyor bile ilk başta çok açmıştım şuan kısık ayarda
Hocam çok az değiyor dediğim gibi galiba 2ve3. Slota takılı olduğu için sol taraf biraz aşağıda kaldı yarın bir bakayım 1.2 slotu deniycemDegmemesi imkansiz baska turlu ekran karti o kadar kalkmaz
Hepsiburadadan makerpax adlı satıcıdan aldımKonudan bağımsız ekran kartı tutacağını nereden aldınız acaba
Teşekkür ederimnHepsiburadadan makerpax adlı satıcıdan aldım
Pax Store Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu, Beyaz Oval Seri, Fiyatı
Pax Store Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu, Beyaz Oval Seri, en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!app.hb.biz