Öneri Ekran Kartı Tavsiye

zeko ç.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba HP oto elit 8200 bilgisayarım var
İ5 2400 işlemci DDR3 8 GB RAM 128 GB SSD var CS2 oynamak için ekran kartı almak istiyorum ne almalıyım kasa ince olduğu için sığacak bir kart önerir misiniz birde ileriye yönelik olsun istiyorum örneğin iki sene sonra işlemci yükseltince kaldırsın

Zeus |Tech

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İ5 2400 işlemci DDR3 8 GB RAM 128 GB SSD var CS2 oynamak için ekran kartı almak istiyorum ne almalıyım kasa ince olduğu için sığacak bir kart önerir misiniz birde ileriye yönelik olsun istiyorum örneğin iki sene sonra işlemci yükseltince kaldırsın
Laptop için kaç ekran kartı İstiyorsunuz doğru mu

Gigabyte RX 6400 D6 Low Profile 4G GV-R64D6-4GL 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı

kamuluhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar, HP 8200 gibi slim kasalarda ekran kartı seçimi biraz kısıtlı ama yine de güzel seçenekler var. Benzer bir sistem kullanan biri olarak söyleyeyim, düşük profilli (low profile) kartlara yönelmen şart. Mesela GTX 1650 low profile hâlâ birçok oyunu kaldırıyor, CS2 için de fazlasıyla yeterli olur. Hem de güç tüketimi düşük, eski sistemlerde sorun çıkarmıyor. İleride işlemcini i7 2600 gibi bir şeyle güncellersen kartla güzel uyum sağlar. Kasa havalandırmasına dikkat etmeyi unutma, slim kasa biraz boğucu olabiliyor 🙂

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri