Ekran Kartı Tavsiyeleri

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Abiler arkadaşlar Bişi sorucam  dual core e5700 işlemci var 3 ghz 2 çekirdek ram 4gb ddr2 ben şimdi bi ekran kartı alıcam darbogaz olur mu olmaz mı oynıcagım oyunlarda nasıl fps verir bildiklerinizi yazarsanız cok memnun olurum 

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...n=alternative_products-w2&OM.zpc=R7240-2GD3-L

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...ternative_products-w2&OM.zpc=R7 250 2GD3 OCV1

Evet Abiler ekran kartı bunlar en önemlisi darboğaz yapar mı ve oyun performanslarım nasıl olur genellikle cs go infestation ETs2 gibi oyunlar oynıcagım ama pubg gta5 falan kaldırır mı kaldırsa nasıl olur diyer donanımlar sıkıntı çıkarır mı

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
O e.kartı ile ,işlemciniz pek darboğaz olmaz . Ancak ,işlemciniz de epeY zayıf maalesef. 2. ELDEN ,Q SERİSİ 4 çekirdek bi işlemci ve yine 2 elden,bi e.kartı düşünün derim. Yoksa, 500 TL verip de ,bu e,kartını almanızın size bi getirisi olmayacak bence.

Wiex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pubg,gta5 gibi oyunları akıcı oynayamassın çok kasar gtx 1050ti var pubg orta ayarlar 60-90 arası fps sen düşün

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şimdi yatırım yapmak degilde doların seviyesi de malum ilerde sistemi yukselttigim zaman aldigim ekran kartiyla kisa sure ordan da devam ederim de beni simdilik oynamak istedigim oyunlar tatmin eder mi yeterli olur mu darbogaz yapar mı sıkıntı çıkar mı en iyi performansı hangisinden alırım şuan sistem toplama işi biraz sonraya kalacak gibi duruyor

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
r7 240 ekran kartı için, 500 TL para vereceksin. GTA 5 ,PUBG gibi oyunlar için ,yetersiz.
2 elde bu paraya, çok rahat elindekiden daha iyi bi işlemci ve e,kartı bulursun.

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tamam da abi 2. El alırken bana kimse garanti vermiyor ki aldigim malin hasarlı mi degil mi arizasi var mi yok mu ben daha sonra sistem toplayacagim zaten bu beni somdilik idare edicek ben pubg veya gta5 oynicam diye yazmadim da misal kac fps verir gibisinden sormak için

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dediginiz gibi 2. El bakiyorum suan r7 250 buldum 225tl almayi dusunuyorum siz ne dersiniz

Birde bu islemci 265 veya 360 veya 370 de darbogaz yapar mi bunlarida belirtir misiniz acaba merak ediyorum da yine r7 serisi

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam o zaman ben idareten olmasi için 2. El r7 250 yi alayim ne dersiniz sistem toplamaya geldi mi başka zamana artık :)

240 la 250 arasi da fazla farkeder mi bilmiyorum bu kart gddr3 olmasi lazim bunlarin gddr5 i var mi varsa 5 alsam daha mi iyi olur ne oneriyosunuz sistemi başta yazdigim gibi butce de en fazla 400 500 idareten almak için 2. El daha mantikli sanirim ama hangi karti onerirsiniz siz yinede oncelikle ilk sorumdan baslayarak yardimci olursaniz cok iyi olur

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Işlemcimi xeon 5450 ye yukseltirsem nasil olur elimde benim zaten cok parça var 250 tl ye msi ddr3 destekli anakarti ve bu islemci 2 si 250tl o zaman max hangi ekran kartını takabilirim kesib darbogaz yaratmiyacak dersek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri