- Tepki
- 4
Ekran kartım ekrana görüntü vermiyor herseyi sağlam görüntü vermiyor kartin üstüne dokununca fanlari dönüyor yoksa dönmüyor
Nasil yaparız o sorunutemassızlık olabilir dokunduğunda çalışıyorsa
ekran kartını çıkarıp düzgünce tak bende de olmuştu bu şekil düzelttim, ekran kartın büyük olduğu içinde olabilir ekran kartı destek aparatları var bunun içinNasil yaparız o sorunu
https://www.hepsiburada.com/makerpa...stek-aparati-p-HBCV00004GFN46?magaza=Makerpax bu olurmuekran kartını çıkarıp düzgünce tak bende de olmuştu bu şekil düzelttim, ekran kartın büyük olduğu içinde olabilir ekran kartı destek aparatları var bunun için
bu konuya hakim değilim maalesef almadan önce iyice araştır sorunun kaynağını ama
Olur bunda işini görür.
Ekran kartını normal taktım bastırınca görüntü veriyor nasıl yapcazEkran Kartını nasıl bağladınız Mönitörün arkadaki girişini,kasa arkadaki soket bağlantısını ve kasanın içindeki ekran kartının bağlantı fotoğrafını yükleyebilirmisiniz.
Sizin durum teknik servislik olmuş bilgisayarı bir tamirciye götürün isterseniz.Up
Ekran kartını normal bağladım hdmi girişine bağladım iki slotada taktım görüntü gelmiyor
Tamirciye götürün.Ekran kartını normal taktım bastırınca görüntü veriyor nasıl yapcaz
Up