Soru Ekran Kartı Termalped Macun Değişimi

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar kartın garantisi 2024 şubat ayında bitiyor. 2.5 yıldır hiç değişmedim termalmacun ile pedlerini kendim mi yapayım bilgisayarcıya mı yaptırayım ya da garantiye mi göndereim. bırde asus marka garantiye oyunlarda kasıyor donuyor ısınıyor diyip gönderirsen sıfırı ile değişim yapabilirler diyen arkadaşlarım oldu pek sanmıyorum ama sorayım dedim

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşlar kartın garantisi 2024 şubat ayında bitiyor. 2.5 yıldır hiç değişmedim termalmacun ile pedlerini kendim mi yapayım bilgisayarcıya mı yaptırayım ya da garantiye mi göndereim. bırde asus marka garantiye oyunlarda kasıyor donuyor ısınıyor diyip gönderirsen sıfırı ile değişim yapabilirler diyen arkadaşlarım oldu pek sanmıyorum ama sorayım dedim
Asus servise termal macunu için gönderilen aletlere hep bir bahane buluyorlar gördüğüm kadarıyla, yapılmayıp geri geliyor. Ücretsiz mi yapıyorlar detayı belirsiz. Geçen arkadaş göndermiş tuf laptobu, gelince sıcaklıklar daha da artmış :D Yani beklerim dersen dene şansını çok sıcak çalışıyorsa, sıkıntı çıkarıyorsa yine yaparlar heralde bir şeyler, garanti sonuna kadar idare eder. Garanti bitince sen alırsın kaliteli macununu, termal pedleri de değişeceksen kalınlığına göre mm sine bakarak güzel de bir ped alıp kesip kesip koyarsın.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri