Ekran Kartı Testi

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İyi bayramlar arkadaşlar bugün 2.el Asus tuf rtx 3060ti 8gb model ekran kartı aldm 9000TL Ye 6 aylık 2.5 sene Garantisi devam ediyor kutusu faturası herşeyi eksiksiz alırken testlerini yaptım Bi sorun yoktu sıcaklık kapanma vs evdede yaptım Bi sorun çıkmadı gpu z ve furmark test resimleri ekte mevcut sizce Bi sorun varmıdır anakartımın sitesinden amd chipset software indirip kurduktan sonra ekranın sağ tarafında 3 4 adet siyah kutucuk belirdi sonra gitti karttan şüphelendm ama testlerde Bi sorun gzkmyor du amd chipset kurduğum için bu olmuş olablrmi
IMG_20240619_202459.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20240619_203716.jpg
    IMG_20240619_203716.jpg
    3.8 MB · Görüntüleme: 8

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Anakrtın çipset driverini kurduysanız ,onun bi etkisi olmaz.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Anakrtın çipset driverini kurduysanız ,onun bi etkisi olmaz.
Valla sistemin yeni kurarken bazı güncellemeler eksikti sadece ekran kartı driver ile anakart driverlarını kurdum bu sırada oldu bahsettiğim kutucuklar sonra windows güncellemeleri yaptıktan sonra furmark test yaptım Herhangi bişey göremedm o neden çıktı acaba diye düşünüyorum şu an kartta sorun olsa furmarkta belli olurdu diye düşünüyorum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
İyi bayramlar arkadaşlar bugün 2.el Asus tuf rtx 3060ti 8gb model ekran kartı aldm 9000TL Ye 6 aylık 2.5 sene Garantisi devam ediyor kutusu faturası herşeyi eksiksiz alırken testlerini yaptım Bi sorun yoktu sıcaklık kapanma vs evdede yaptım Bi sorun çıkmadı gpu z ve furmark test resimleri ekte mevcut sizce Bi sorun varmıdır anakartımın sitesinden amd chipset software indirip kurduktan sonra ekranın sağ tarafında 3 4 adet siyah kutucuk belirdi sonra gitti karttan şüphelendm ama testlerde Bi sorun gzkmyor du amd chipset kurduğum için bu olmuş olablrmi Ekli dosyayı görüntüle 35308
Nvidia kart a mi amd kurmaya calistiniz anlamadim?

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Nvidia kart a mi amd kurmaya calistiniz anlamadim?
Yok hocam anakartın sitesinden amd chipset sürücü var onu kurdum o esnada oldu bu bahsettiğim konu ama testlerde Bi sorun yok oyunda oynadım bişey yok şu an o çıkan kutu şeklindeki 3 4 adet kareler beni korkuttu açıkçası 1 kere çıktı sonra olmadı aynı sorun windows güncellemeleri eksik olduğu için böyle Bi sorun olmuş olablrmi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri