Ekran Kartı Yardım !!!!

Veysel Kuşci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar; 

Benim bilgisayarımın laptop modeli toshiba satellite l50-c-1wp bu ben bu bilgisayarı program veya oyun yükleyip oynarım diye almıştım ama malesef o kadar kötü bir bilgisayar çıktı ki hiç bir şey yapamıyordum. Bende ram taktım 16gb oldu, ssd aldım cd rom yerine kızak aldım oraya taktım 240gb ssdyi. Laptop hiç olmazsa daha iyi açılıyor şimdi felan ama çok yetersiz halen daha ve ben bunun ekran kartını değiştirmek istiyorum GEFORCE 930M ekran kartı var bu ekran kartı iş yapar mı ?? ve bide i7 6700U işlemcili bu çok kötüymüş HQ işlemci yapabilirmiyim bunu ??? 

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...
Kolay gelsin arkadaşlar. 

16gb ram
8gb ekran kartı 
i7 6700U işlemci
2.35 ghz (4 cpus)
1tb hdd 240gb ssd 

DXDİAG dan baktım.

Hakan Çal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Geforce 930m çokta kötü bir ekran kartı değil idare edebilrsin. Onlara muhtaç olanlar da var. Evet U işlemcilerin performansı düşük. HQ işlemci yapabilirmisin onu bilmiyorum bi baba king bakar.

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba dostum. Eğer memnun değilsen bu bilgisayarı nakite dönüştür ayrıca bütçen varsa üzerine ekleyip orta düzey 3 4 bin liralık masaüstü bir sistem kur derim. Dizüstü bilgisayarlarda işlemci ve ekran kartı değişimi çok sıkıntılı olabiliyor. Ayrıca yine istediğin performansı vermeyebilir. Bu yüzden masaüstü bir sistem toplamanı şiddetle tavsiye ediyorum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
U işlemcilerin çoğu gömülü olur o değişemez ekran kartın iyi dersek yalan olur o sistemi canlandırmak yerine satıp üstüne ekleyerek monster yada kasa almanız daha mantıklı olur

KS

Veysel Kuşci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım Arkadaşlar teşekkür ederim yani satıp daha iyisini almam daha mantıklı geliyor. Peki bu U işlemciyi nasıl HQ çevireceğim bi bilginiz var mı ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Veysel Kuşci' Alıntı:
Anladım Arkadaşlar teşekkür ederim yani satıp daha iyisini almam daha mantıklı geliyor. Peki bu U işlemciyi nasıl HQ çevireceğim bi bilginiz var mı ?

Laptopta değişim yapamazsınız büyük ihtimalle dediğim gibi anakartla birleşmiş bir şekilde geliyor

KS

Veysel Kuşci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki ben bu laptop'u kaça okuturum :) 1 sene oldu alalı :)))

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Sıfır fiyatının 200 aşağısına çekebilirsiniz eklemede yapmışsınız zaten ancak alan olurmu bilmiyorum kademe kademe azaltarak gidin :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri