- Tepki
- 11
Cooler master mb311l kasam var ekran kartı kasadan sarkıy ama ekran kartıyla kasanın altında 4.5 cm felan yer var ve hiç bir tutucu olmuyor napmalıyım siz bulabilirmisiniz
Hocam 5 cm bir tutucu lazım bana bunlsr büyük oluyorEkli dosyayı görüntüle 15854
bu tarz bişi alabilirsin
evet büyük oluyor kısalttım bendeHocam 5 cm bir tutucu lazım bana bunlsr büyük oluyor
Sizdeki kaç cm acaba hocamevet büyük oluyor kısalttım bende
8 cm idi 3cm kadar kısalttımSizdeki kaç cm acaba hocam
Hocam linktekinin boyu açık ve kapalı olarak kaç cmdir acabaVoeecyttu Grafik Kartı GPU Tutucu Ayarlanabilir Teleskopik Döner Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Braketi Masaüstü (Mini) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Voeecyttu Grafik Kartı GPU Tutucu Ayarlanabilir Teleskopik Döner Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Braketi Masaüstü (Mini) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
8 cm idi 3cm kadar kısalttım
Yani hocam açık kaç kapalı kaç cm tam analayamadımda onu ben9 x 2 x 2
o yazmıyor hocamYani hocam açık kaç kapalı kaç cm tam analayamadımda onu ben
nedense bosluguma geldi dwadawdwaEkli dosyayı görüntüle 15854
bu tarz bişi alabilirsin
olabilirnedense bosluguma geldi dwadawdwa
suanlık bir cam siseyle yada ona destek olacak birsey yapabilirsiniz destekleyici gelene kadarCooler master mb311l kasam var ekran kartı kasadan sarkıy ama ekran kartıyla kasanın altında 4.5 cm felan yer var ve hiç bir tutucu olmuyor napmalıyım siz bulabilirmisiniz
GX-30 mini, 26-50 mm' yükseklik aralığı sağlayabilir. Bu şekilde bir bilgi varYani hocam açık kaç kapalı kaç cm tam analayamadımda onu ben