ama ben yaptım knk, pc gerldiği gibi drıverları güncelledfimkanka driverlarını güncelle
bendede oluyordu güncelledim düzeldi
RTX 4070 superkanka tekrar yap geçenlerde bendede oldu
amd ekran akrtı seninki dimi
PSU kaç WattRTX 4070 super
2. kez yaptım drıver updaeti
olmuyor bunu yazarken bile olduı babama söyledim ısınıyordur dedi fakat pc yi o kadar yoracak bir işlem y apmadım
650w , asım sanırım az ben bunun için ne yapabilirimPSU kaç Watt
yazarken bile oluyosa boşta öyle bi güç harcayıp ısınamaz illaki bir sıkıntı vardır. Temassızlık olabilir belkide söküp takmayı denediniz mi ? fan çalışınca kıprıyordur ondan dolayı gidiyordur belkideRTX 4070 super
2. kez yaptım drıver updaeti
olmuyor bunu yazarken bile olduı babama söyledim ısınıyordur dedi fakat pc yi o kadar yoracak bir işlem y apmadım
psu yumu söküp takayımyazarken bile oluyosa boşta öyle bi güç harcayıp ısınamaz illaki bir sıkıntı vardır. Temassızlık olabilir belkide söküp takmayı denediniz mi ? fan çalışınca kıprıyordur ondan dolayı gidiyordur belkide
Ekran kartınıpsu yumu söküp takayım
hocam ben bilgisayarcıya gittim sorun psu dan mış bana 600w yetersiz 800 ya da 850w al dedi öyle yapcaz size bir tane psu atsam iyimi güzelmi diye önersenizEkran kartını
hocam ben bilgisayarcıya gittim sorun psu dan mış bana 600w yetersiz 800 ya da 850w al dedi öyle yapcaz size bir tane psu atsam iyimi güzelmi diye önerseniz
Rampage kesinlikle almhocam ben bilgisayarcıya gittim sorun psu dan mış bana 600w yetersiz 800 ya da 850w al dedi öyle yapcaz size bir tane psu atsam iyimi güzelmi diye önerseniz
RAMPAGE P850 850W 80 PLUS GOLD FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE P850 850W 80 PLUS GOLD FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
peki bu nasıl https://www.gaming.gen.tr/urun/2237...hGiGtO_C85Sii2zc98qsBLsHbIXoCgfF7E3mbxjaAMw6ARampage kesinlikle alm
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-S2850GD-F14C Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-S2850GD-F14C Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-S2850GD-F14C Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.743,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Uretim durdurulmus yaziyor
o zaman ilk dediğini alcazUretim durdurulmus yaziyor
çok pahalı
bende maks 4200 olcakçok pahalı
Aynen o fiyata alınmaz senin önerdiğin her anlamda yeterli bir ürün fiyat performans alınır.çok pahalı