5060 4070den daha iyi olacaktır. Orası kesin 4070 çok kırpılmış adını hak etmeyen bı kart. Beklemeniz daha mantıklı.Merhaba ekran kartı yeniliyeceğim fakat 5060 ı beklemelimiyim yoksa 4070 mi almalıyım karar veremedim 4070 in performansı 5060 dan dahamı iyi olur fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz ?
Tamamdır teşekkürler5060 4070den daha iyi olacaktır. Orası kesin 4070 çok kırpılmış adını hak etmeyen bı kart. Beklemeniz daha mantıklı.
aralarnda fiyat farkı olacaktır illa ki birazda bütçeye bağlı ama nvidia 50 serisi hakkında çok iddialı konuşuyorMerhaba ekran kartı yeniliyeceğim fakat 5060 ı beklemelimiyim yoksa 4070 mi almalıyım karar veremedim 4070 in performansı 5060 dan dahamı iyi olur fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz ?
Sadece valorant cs tarzı oyunlar oynadığım için amdyede baktım bu tarz fps oyunları için nvidiamı yoksa amd miaralarnda fiyat farkı olacaktır illa ki birazda bütçeye bağlı ama nvidia 50 serisi hakkında çok iddialı konuşuyor
kendim 2 ay önce AMD aldım uğraştiriyor cidden bazen Nvidia mi alsaydım diye düşünüyorum elimde tekrar tercih şansı olsa Nvidia alırdım şahsenSadece valorant cs tarzı oyunlar oynadığım için amdyede baktım bu tarz fps oyunları için nvidiamı yoksa amd mi