garanti bitmiştir büyük ihtimalle nereden bakıcam ona nerden sorgularızGarantisi bitmediyse sitesine kayıt yaptır garantiye gönder. Ek 1 yıl daha alabiliyosun kayıt yaptırırsan. Geçici çözüm olarak 60fps sabitle offline oyunlarda.
Bende aynı sorunu yaşadım 87 dereceleri görüyordu: 1. temel çözüm kartın içini açıp macunu yenilemek (-10 derece farketti kendi kartımda da), 2. Geçici çözüm kartın webde undervolt bilgilerini öğrenip msi afterburner da undervolt yapmak bu da -10/-15 derece farkettiriyor, ben ikisini de yaptım kartım 67 derece civarı şuangaranti bitmiştir büyük ihtimalle nereden bakıcam ona nerden sorgularız
Kutusu duruyosa kagıtta vardır. Faturan duruyorsa veya kullanım kılavuzu belgesi vs... onun üzerinde gerekli bilgiler var, o bilgilerle hangi markaya aitse onun sitene gir üyelik aç. Ürünün kaydını yaptır. Orda ne kadar garanti kaldıgı gözükürgaranti bitmiştir büyük ihtimalle nereden bakıcam ona nerden sorgularız
gigabyteın sitesinden baktım 1 yıl daha var diyo nereye yollamam gerek kartı bakımları içinKutusu duruyosa kagıtta vardır. Faturan duruyorsa veya kullanım kılavuzu belgesi vs... onun üzerinde gerekli bilgiler var, o bilgilerle hangi markaya aitse onun sitene gir üyelik aç. Ürünün kaydını yaptır. Orda ne kadar garanti kaldıgı gözükür
Gigabyte garanti kısmından işlemleri başlatın üyeliğiniz üstündengigabyteın sitesinden baktım 1 yıl daha var diyo nereye yollamam gerek kartı bakımları için
üyeliğim falan yok hesapta açılmıyor nasıl yapıcaz nereden yapıcazGigabyte garanti kısmından işlemleri başlatın üyeliğiniz üstünden