Yardım Ekran Kartım Bozuldu Mu ?

Burock

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu sabah rx 480 8gb aldım test sırasında furmarkta 70 derece ve ortalama 80 fps gözüküyordu eve geldim kasaya taktım driver kurdum sonra furmark açtım aynı şekilde bende de aynılarını gösterdi
ama oyunlarda beklemediğim düşük denilebilecek bir performans alınca garibime geldi neyse dedim daha fazla oynadım 3 saat sonra tekrar furmark testine soktum bu sefer testte ortalama 17 fps gösteriyor neden böyle ?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
bu sabah rx 480 8gb aldım test sırasında furmarkta 70 derece ve ortalama 80 fps gözüküyordu eve geldim kasaya taktım driver kurdum sonra furmark açtım aynı şekilde bende de aynılarını gösterdi
ama oyunlarda beklemediğim düşük denilebilecek bir performans alınca garibime geldi neyse dedim daha fazla oynadım 3 saat sonra tekrar furmark testine soktum bu sefer testte ortalama 17 fps gösteriyor neden böyle ?
Sicaklik ne kadardi?

Tatino

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
reboot atın ekran kartına hocam bi söküp tekrar takın sorun düzeliyor mu ?

KS

Burock

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
reboot atın ekran kartına hocam bi söküp tekrar takın sorun düzeliyor mu ?
söküp tekrar takmadım şimdi 30dklık kontrol yaptım furmarkta sıcaklık 94 dereceyi görüyor fps 60 a iniyor 80den furmarkı kapayıp tekrar açtım o zaman fos 15-20 arası oluyor hiç yukarı çıkmıyor furmark kasmaya başlıyor muhtemelen sıcaklıkla ilgilidir. ayrıca dün gece driver silip tekrar yüklemiştim driverda bir şey yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri