Ekran kartım windows kacı destekliyor yardım edermisiniz

F.A.L.C.O.N

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Ekran kartının windows desteklediğini ilk defa duydum,benim bildiğim anakartın windows desteği sorgulanır, yanlışım varsa düzeltebilirler
Her ekran kartı her Windows sürümünde olmaz mesela rx 6500xt win 10 altı sürümlerde çalışmıyor

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
Nvidia'nın resmi sitesinde ilgili kartına ait desteklenen işletim sistemleri aşağıdaki gibidir.

Nvidia Sürücü Destek sayfasına girip aşağıda ki gibi filtreleme yapabilirsiniz. 7 serisi ekran kartı için GeForce 309.08 Driver'ı indirmeniz gerekecek.

1671012105940.png

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
NVİDİA GEFORCE 7200GS 256MB EKRAN KARTI 32 BİT
İşletim sistemi değil de soru şu olmalıydı, ekran kartım directX olarak kaçtır? Sorusu senin çözümün olacaktır. Çünkü Ekran kartlarının işletim sistemiyle alakası yok. Ama yanlış hatırlamıyorsam 9.0 olmalı. Ta bi google amcaya sormak lazım.

Her ekran kartı her Windows sürümünde olmaz mesela rx 6500xt win 10 altı sürümlerde çalışmıyor
Amd tabanlı olduğu için bir şey diyemem ama ben çalıştırırım. GT 9800 256 bit ekran kartını windows 11 de çalıştırıyorum gayet de verimli oluyor benim için. 9.0 directX olduğu için ona göre oyun vs oynuyorum :) Ekran kartları işletim sistemine ayak uydurur çünkü onların öyle bir yetkisi yok. Ekran kartı görüntü vermekle mükelleftir ;)

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri