- Tepki
- 17
NVİDİA GEFORCE 7200GS 256MB EKRAN KARTI 32 BİT
Ekran kartının windows desteklediğini ilk defa duydum,benim bildiğim anakartın windows desteği sorgulanır, yanlışım varsa düzeltebilirlerNVİDİA GEFORCE 7200GS 256MB EKRAN KARTI 32 BİT
Her ekran kartı her Windows sürümünde olmaz mesela rx 6500xt win 10 altı sürümlerde çalışmıyorEkran kartının windows desteklediğini ilk defa duydum,benim bildiğim anakartın windows desteği sorgulanır, yanlışım varsa düzeltebilirler
İşletim sistemi değil de soru şu olmalıydı, ekran kartım directX olarak kaçtır? Sorusu senin çözümün olacaktır. Çünkü Ekran kartlarının işletim sistemiyle alakası yok. Ama yanlış hatırlamıyorsam 9.0 olmalı. Ta bi google amcaya sormak lazım.NVİDİA GEFORCE 7200GS 256MB EKRAN KARTI 32 BİT
Amd tabanlı olduğu için bir şey diyemem ama ben çalıştırırım. GT 9800 256 bit ekran kartını windows 11 de çalıştırıyorum gayet de verimli oluyor benim için. 9.0 directX olduğu için ona göre oyun vs oynuyorumHer ekran kartı her Windows sürümünde olmaz mesela rx 6500xt win 10 altı sürümlerde çalışmıyor