Öneri Ekran Kartımı Değiştirmek Istiyorum Öneri?

Swolziy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
R5 5500 işlemcim, GTX1660ti ekran kartım var bu kartı değiştirmek istiyorum fazla bütçem yok güç kaynağına da bütçe ayırıcam sizce hangi kartı almalıyım? (Rx6600’e baktım AMD de yazılımdan dolayı endişeliyim, Rtx 3060 larda çok pahalı geldi gözüme)

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
2060 lara bakabilirsin . yada işlemci nide satıp 5600 ve 2060 kombosuda yağabilirsin 5500 ile 5600 arasında cok fazla oyun performans farkı var

KS

Swolziy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
2060 lara bakabilirsin . yada işlemci nide satıp 5600 ve 2060 kombosuda yağabilirsin 5500 ile 5600 arasında cok fazla oyun performans farkı var
Şuan işlemcimi değiştirmeyi yada herhangi bir güncelleme yapmayı düşünmüyorum sadece ekran kartımı değiştirip böyle bi 2 - 2.5 sene falan daha götürsün istiyorum sonrasında maddiyatım olduğu zaman yenisini alırım diye düşünüyorum çoğunlukla boş zamanlarımda oyun oynuyorum zaten çalıştığım için sürekli oyun oynayan birisi değilim.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
Şuan işlemcimi değiştirmeyi yada herhangi bir güncelleme yapmayı düşünmüyorum sadece ekran kartımı değiştirip böyle bi 2 - 2.5 sene falan daha götürsün istiyorum sonrasında maddiyatım olduğu zaman yenisini alırım diye düşünüyorum çoğunlukla boş zamanlarımda oyun oynuyorum zaten çalıştığım için sürekli oyun oynayan birisi değilim.
o zaman ya 3060 a zorlayacaksın yada 2060 da takılacaksın amd istemıyorsan

Goiisfurious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam sadece dümdüz oyun oynucaksan al renderda da çok fazla performans sorunu görmedim ama gürültü engelleme yazılımı bazen güncelleme ile bozulabiliyor driver sürümünü düşürerek devam edebilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri