genelde valorant oynuyorum 1080p 240 hz monitör kullanıyorum ileriye dönük de kullana bilecegim bir ekran kartı almak istiyoyurm bakşa oyunlarda oynamak istedigimde sıkıntı cıkarmayacak . Bütçe 25 bin civarında olabilir
manitör degiştirmeyi düşünüyorum biraz daha vakti var ama o yüzden ileriye dönük bir ekran kartı almayı düşünüyorum 9060ti de marka önerisi varmı acaba1080p devam edecekseniz 5060 ti 16 gb ve 9060 xt 16 gb iyi olacaktır hocam.
Bu kartlar sizi 2k'da da götürür monitör değiştireceğim derseniz. 5800x'le de darboğaz yapmadan çalışırlar. 1080p'de çok seçenek yok zaten ya sıfırda. Sadece fps oyunu oynarım derseniz 8 gb'lık kartlar dahi yeterli olacaktır
Hangi marka alırsanız alın yeterli olacaktır hocam. Giriş seviyesi kartlar sonuçta ve çok yüksek watt'lara çıkabilen kartlar değil. Bence en ucuzunu alın geçin. Palit'ti sanırım en ucuzu. Palit köklü ve güzel bir markadır. Onun dışında 25-26 civarı Asus ve Msi bulabilirsiniz. En iyileri bu ikisidir muhtemelen. Ama yine de performans olarak aynı kart sonuçta. İşte Palit atıyorum 2 yılda ister macun yenilenmesi, temizlik; Asus 3.yılda ister gibi gibi.manitör degiştirmeyi düşünüyorum biraz daha vakti var ama o yüzden ileriye dönük bir ekran kartı almayı düşünüyorum 9060ti de marka önerisi varmı acaba
teşekürler hocam yardımcı oldugunuz içinHangi marka alırsanız alın yeterli olacaktır hocam. Giriş seviyesi kartlar sonuçta ve çok yüksek watt'lara çıkabilen kartlar değil. Bence en ucuzunu alın geçin. Palit'ti sanırım en ucuzu. Palit köklü ve güzel bir markadır. Onun dışında 25-26 civarı Asus ve Msi bulabilirsiniz. En iyileri bu ikisidir muhtemelen. Ama yine de performans olarak aynı kart sonuçta. İşte Palit atıyorum 2 yılda ister macun yenilenmesi, temizlik; Asus 3.yılda ister gibi gibi.
Hocam vatan bilgisayar gece indirimlerinde RX 9070 pulse modeli 25k'ya kadar iniyor o 5060 ti'a göre çok daha mantıklı.genelde valorant oynuyorum 1080p 240 hz monitör kullanıyorum ileriye dönük de kullana bilecegim bir ekran kartı almak istiyoyurm bakşa oyunlarda oynamak istedigimde sıkıntı cıkarmayacak . Bütçe 25 bin civarında olabilir