Yardım Ekran Kartından Gelen Ses

furkang98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yeni pc aldım. Ekran kartım gigabyte 7700xt. Ekrana cs2 yi açınca sanırım ekran kartından çok ufak bir tiz ses geliyor oyunu alta çeker çekmez ses gidiyor. Oyuna başladığımda ses kayboluyor. Ne olduğunu bilen varmı acaba ? Videosu var fakat burada paylaşamıyorum

otunc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
coil whine derler ona. Araştırma yapabilirsin. Teknik olarak bir arıza bir hata olarak kabul etmez servis hizmetleri. Çözümü de yok diye biliyorum.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Arkadaşlar yeni pc aldım. Ekran kartım gigabyte 7700xt. Ekrana cs2 yi açınca sanırım ekran kartından çok ufak bir tiz ses geliyor oyunu alta çeker çekmez ses gidiyor. Oyuna başladığımda ses kayboluyor. Ne olduğunu bilen varmı acaba ? Videosu var fakat burada paylaşamıyorum
Cw sesi çözümü yok kusur olarakta kabul edilmez bu şekilde kullanmaya devam

KS

furkang98

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet internetten baktım bende denemede yaptım muhtemelen cw sesi. Performansa vs etkisi olurmu pcyi daha cuma günü aldım sizce ekran kartını değiştirmek için uğraşayımmı gerek yokmu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Evet internetten baktım bende denemede yaptım muhtemelen cw sesi. Performansa vs etkisi olurmu pcyi daha cuma günü aldım sizce ekran kartını değiştirmek için uğraşayımmı gerek yokmu
Performans ile herhangi bir bağlantısı yok günümüz kartlarının neredeyse tamamında CW var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri