Suanda denetim masasinda 56 derece gosteriyor normal o zaman calismamasi degil mi?Bildiğim kadarıyla ekran kartı ise ısı ve kullanımı düşük olunca fanlar çalışmıyor genellikle ekran kartlarında
Artık ekran kartlarının çoğunda ayar yapmaz isen otomatik sıcaklığa göre çalışıyor fanlar, oyunda iken çalışıyorsa sıkıntı yoktur.Merhabalar,
Pcyi yeni aldim fakat anlamadığım bir durum var
şuan pc bosta steamden vs yükleme yapiyor ancak fanlari donmuyor normal midir?
Yani kartin bosta 50 derecelerde gidip gelmesi normalmidir hocam?Artık ekran kartlarının çoğunda ayar yapmaz isen otomatik sıcaklığa göre çalışıyor fanlar, oyunda iken çalışıyorsa sıkıntı yoktur.
MSI Afterburner tarzı uygulamalardan bakabilirsin GPU Sıcaklığına, 50 derece normaldir zaten havalar aşırı sıcak.Yani kartin bosta 50 derecelerde gidip gelmesi normalmidir hocam?
*denetim masasindaki sicaklik degeri 50' dogrudur degilmi o?
MSI Afterburner tarzı uygulamalardan bakabilirsin GPU Sıcaklığına, 50 derece normaldir zaten havalar aşırı sıcak.
Suanda furmark testi yapiyorum kac dakika yapmam gerekir sizce?Havalar 50 derece zaten Antalya'da, normal bi yük testi yap ve oyunlarda dene zaten çalışır sürekli çalışsın dersen de fanların ömrü azalır. Onuda programlardan yapabilirsin.
gayet iyi değerler.Suanda furmark testi yapiyorum kac dakika yapmam gerekir sizce?
(Fanlar dönüyor bozuk degilmis)
Gpu kullanimi %97 fanlar %55 %60 arası 1080p 10 dakikalik test maksimum 65 gördü 5 dakika boyuncada 65 devam etti sonuna kadar
İyimidir değerler?