Ekran Paylaşımı Ve Kayıt Izni Vermeyen Uygulamalar

Emreparad3x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba,
Ekran paylaşımı yapmak istediğim bir uygulama var, anydesk, tw, teems, zoom vb bir çok uygulamayı denedim.Paylaşım yapmak istediğim uygulamamının izinlerini de değiştirdim fakat nafie.
Paylaşım yapmak istediğim uygulamadan ses geliyor, uygulama açılırken ilk etapta ekran görünüyor fakat sonrasında ekran karşı taraflar için masaüstü görüntüsüne düşüyor ve uygulama görünmüyor. Çözülebilir mi ? Nasıl çözebiliriz ?
Teşekkürler.

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
Herkese merhaba,
Ekran paylaşımı yapmak istediğim bir uygulama var, anydesk, tw, teems, zoom vb bir çok uygulamayı denedim.Paylaşım yapmak istediğim uygulamamının izinlerini de değiştirdim fakat nafie.
Paylaşım yapmak istediğim uygulamadan ses geliyor, uygulama açılırken ilk etapta ekran görünüyor fakat sonrasında ekran karşı taraflar için masaüstü görüntüsüne düşüyor ve uygulama görünmüyor. Çözülebilir mi ? Nasıl çözebiliriz ?
Teşekkürler.
Bir de TeamViewer kullanmayı deneyin isterseniz.

KS

Emreparad3x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam böyle bir sorun yaşayan arkadaş olmamış sanırım. Sizin cihazınızdan kaynaklı olabilir. Bilmeyerek bir ayarı kapatmış olabilirsiniz.
Cihazla alakası yok hocam herhangi bir ayar ile oynamadım.Uygulamanın ekran güvenlik duvarını da kaldırmama rağmen olmuyor uygulamanın kodlanmasıyla alakalı bir durum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri