Tekrardan çıkart tak.Temizlik icin pc'nin içini açtım ekran kartı ve ram'i çıkartip taktım ama çalistirma butonuna basınca ekran gelmiyor neden olabilir?
Yaptım ama olmadıTekrardan çıkart tak.
ve temizliği nasıl yaptın ?
bios pilini cıkartıp acın ekran gelirse kullandıktan sonra pili takarsınızTemizlik icin pc'nin içini açtım ekran kartı ve ram'i çıkartip taktım ama çalistirma butonuna basınca ekran gelmiyor neden olabilir?
Elektrikli supurge ile fanlara yakinlastirmadan yaptimTekrardan çıkart tak.
ve temizliği nasıl yaptın ?
fanların dönmesini asla icin vermeyin elinizde tutup öyle temizleyin fan dönerse icinde elektrik olusturursa bilgisayara zarar verebilirElektrikli supurge ile fanlara yakinlastirmadan yaptim
Umarim yanlislikla donmemistirfanların dönmesini asla icin vermeyin elinizde tutup öyle temizleyin fan dönerse icinde elektrik olusturursa bilgisayara zarar verebilir
Eğer işlemcş fanı döndü ise bozulmuş olabilir genellikle temizleme yapanlara fanın durdurmak içi arasına bir şey sıkıştırmasını söyleriz.Umarim yanlislikla donmemistir
Eğer işlemcş fanı döndü ise bozulmuş olabilir genellikle temizleme yapanlara fanın durdurmak içi arasına bir şey
Artik yapacak birsey yok o zaman gecmis olsun yeniden tesekkurler hocamEğer işlemcş fanı döndü ise bozulmuş olabilir genellikle temizleme yapanlara fanın durdurmak içi arasına bir şey sıkıştırmasını söyleriz.
yinede bios pilin cıkartın öyle bi deneyin yada olmassa televizyona bağlayın yada bilgisayarıya gidip ram takıp öyle denemesini isteyinArtik yapacak birsey yok o zaman gecmis olsun yeniden tesekkurler hocam
Peki tesekkurler hocamyinede bios pilin cıkartın öyle bi deneyin yada olmassa televizyona bağlayın yada bilgisayarıya gidip ram takıp öyle denemesini isteyin