Ekranda Çıkan Çizgiler Ve Format Sonrası Fps Dropları

baklavacorbasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni monitör aldım ve bilgisayara format attım format attıktan sonra bu şekilde çizgiler çıkmaya başladı valorantda sabit 120 fps alırken artık droplarla beraber 30lara düşmeye başladı iki ekran olarak kullanıyorum o çizgiler aynı anda ikinci ekrandada oluyor bazense birinde çıkıp diğerinde çıkmıyor
Bazense ekran donuyor kasadan kapatmak zorunda kalıyorum pc açılınca wattman hatası verdiğini söylüyor.

i5 2400
AMD HD 7850 2gb
12gb DDR3 ram
Samsung HD502HJ harddisk
128GB sata ssd

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni monitör aldım ve bilgisayara format attım format attıktan sonra bu şekilde çizgiler çıkmaya başladı valorantda sabit 120 fps alırken artık droplarla beraber 30lara düşmeye başladı iki ekran olarak kullanıyorum o çizgiler aynı anda ikinci ekrandada oluyor bazense birinde çıkıp diğerinde çıkmıyor
Bazense ekran donuyor kasadan kapatmak zorunda kalıyorum pc açılınca wattman hatası verdiğini söylüyor.

i5 2400
AMD HD 7850 2gb
12gb DDR3 ram
Samsung HD502HJ harddisk
128GB sata ssd

Hocam aynısını rx 570li sistemimde yaşamıştım, wattman hatasından sonra başlamıştı bende de, ekranda yırtılmalar, droplarla başladı ardından oyunlarda daha 3. dakikadan tamamen kilitlenip ses loopuna düşüyordu. Garantiye gönderdiğimde ekran kartının sorunlu olduğunu söyleyip muadili ile değiştirmişlerdi. Sizde de benzer bir sorun mevcut garantisi varsa yollamanızı tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri